Total War: Warhammer 3 CZ (Metal Case Limited Edition) PC DVD

59,99 €
47,99 €
Cena bez DPH: 39,99 €
 
dlhodobo nedostupné
Kód produktu: 421938
SEGACZ titulky

Total War: Warhammer 3 CZ (Metal Case Limited Edition) [PC DVD]

Total War: WARHAMMER III je kataklizmatickým záverom trilógie. Zhromaždite svoje sily a vstúpte do skrútenej ríše chaosu. Porazíte svojich démonov... alebo im budete veliť?

Príbeh

Ďaleko za týmto svetom a jeho malými vojnami existuje dimenzia čistej, zlomyseľnej mágie: Ríša chaosu. Je to strašné miesto, pre smrteľnú myseľ nepochopiteľné, šepkajúce sľuby moci. Štyri ničivé mocnosti vládnu tomuto miestu, vždy sa snažia pretrhnúť svoje putá a pohltiť svet vlnou korupcie démonov.

Na hranici medzi svetmi stoja dve mocné kráľovstvá na stráži: prísni bojovníci z Kisleva a obrovská ríša Grand Cathay. Ale každý je sužovaný svojimi vlastnými skúškami a teraz majú obaja dôvod prekročiť prah a poslať svoje armády do Ríše Chaosu.

Svet stojí nad priepasťou. Jediným podnetom sa ponorí do kataklizmy. Ale je tu niekto, kto to chce dosiahnuť - staroveká postava, ktorá netúži po ničom menšom, než mať najvyššiu moc. Aby však uspel, bude potrebovať šampióna. Nadchádzajúci konflikt všetkých pohltí. Porazíte svojich démonov alebo im budete veliť?

  • Veľká stratégia v časoch legiend
    Naverbujte legendárnych hrdinov, postavte mocné armády a vytvorte si legendárne impérium v strhujúcej kampani. Vydajte sa do poľa a velte svojim silám v bitkách v reálnom čase plných ohromujúcich detailov.
  • Viac spôsobov hrania
    S množstvom nových herných režimov, miest a metód vojny na vás čaká rozmanitý svet. Dobite svet sólo alebo s priateľmi a zažite nové vzrušujúce typy bitiek. S viacerými hrateľnými frakciami ako kedykoľvek predtým je tu možnosť výberu, ktorá bude vyhovovať každému hernému štýlu. Korytnajte s Grand Cathayom, okúpte sa na bojisku v smrtiacej tzeentchianskej mágii, vyrazte si cestu ku krvavému víťazstvu s démonmi z Khorne a ešte oveľa viac!
  • Doteraz najpútavejší svet
    Total War: WARHAMMER III obsahuje strhujúci príbeh, ktorý vás zavedie do ohromujúcej ríše chaosu a späť. Vyriešte to rôznymi spôsobmi s rôznymi frakciami v strategickom režime, ktorý zaisťuje, že žiadne dve kampane nebudú nikdy rovnaké.


Limitovaná edícia obsahuje:

  • Razené kovové puzdro
  • Obojstranný plagát s mapou kampane Warhammer 3 a obalom
  • Hárok s nálepkami s ikonami Ríše Chaosu
  • Balík „Kingdom of Ogres“ DLC - obsahuje obyvateľov Ogre Kingdoms a ich dvoch legendárnych pánov, tyrana, lovca, mäsiara a plameniaka.


total-war-metal-case


Trailer



TITUL OBSAHUJE NASLEDOVNÉ JAZYKOVÉ LOKALIZÁCIE:
CZ titulkyEN dabingDE titulkyPL titulky

Súvisiace produkty (1)


Buď ako prvý informovaný
o našich novinkách