TOUCHBeauty 1718 Masážna a čistiaca kefka na pleť

49,90 €
28,90 €
Cena bez DPH: 24,08 €
 
Nákupom získaš 10 bodov.
Kód produktu: 436944
touchbeauty

TOUCHBeauty 1718 Masážna a čistiaca kefka na pleť [TB1718]

Multifunkčný masážny prístroj TOUCHBeauty 1718 vďaka použitiu sonických vibrácií skvele čistí a masíruje pleť. Podporuje prekrvenie pokožky a zmierňuje bolesti hlavy. Možno ho tiež použiť pre masáž krku, dolnej a hornej časti chrbta a ramenách.

Prečo kúpiť TOUCHBeauty 1718 Masážna a čistiaca kefka na pleť

  • Nastavenie vibrácií: Plynulé nastavenie vibrácií umožňuje zvoliť si požadovanú intenzitu. Automatický časovač prístroj sám po 90 sekundách vypne. Sonické vibrácie pomáhajú štetinám lepšie sa dostať do pórov a odstrániť z pleti nečistoty, prebytočnú mastnotu a zvyšky make-upu.
  • Vymeniteľné hlavice: Mäkká masážna hlavica používa mäkké silikónové výstupky, ktoré jemne masírujú pokožku a uvoľňujú napätie a únavu. Zlepšuje tiež prekrvenie pokožky hlavy. Hrubé masážne hlavice používajú tvrdé výstupky, ktoré stimulujú spánok, podporujú pocit uvoľnenia, zlepšujú krvný obe a pomáhajú podporiť zdravý rast vlasov. Kefková hlavica pre čistenie tváre má mäkké hodvábne štetiny, ktoré jemne čistia pleť.
  • Tri výmenné nadstavceo: Kefka na čistenie pleti odstraňuje nečistoty, mastnotu a odlupujúcu sa pokožku. Dve masážne hlavice (normálna a mäkká) sú vhodné pre masáž tváre. Zlepšujú krvný obeh, odstraňujú únavu a spevňujú pokožku.

Technická špecifikácia

Model TB-1718
Napájanie 3 V / 2,4 W
Batéria 2× AA (nie sú súčasťou balenia)
Rozmery 5,7 × 7,5 × 12,9 cm
Váha 154 g

Obsah predajného balenia:

TOUCHBeauty 1718
Tri nástavce (kefka a dve masážne hlavice)
Skladovacia taštička
Návod na použitie v českom a slovenskom jazyku

Produktové video


Buď ako prvý informovaný
o našich novinkách