TP-Link AC1300 WiFi systém pre celú domácnosť Deco M5

89,99 €
78,99 €
Cena bez DPH: 65,83 €
 
Nákupom získaš 10 bodov.
Kód produktu: 449495
TP-Link

TP-Link AC1300 WiFi systém pre celú domácnosť Deco M5 [Deco M5(1-pack)]

Deco je riešenie Wi-Fi siete pre celý dom, ktoré má najkomplexnejšie zabezpečenie. Poskytuje rýchly neprerušovaný Wi-Fi signál pre každú miestnosť vďaka tomu, že využije výkon troch samostatných jednotiek AC1300 na súvislé pokrytie plochy až 420 m2. Nastavenie Deco je ľahké a systém môže rásť spolu s tým, ako budete svoju domácnosť vybavovať ďalšími zariadeniami. A na systém Deco sa vzťahuje v danom odbore jedinečná doživotná nepretržitá podpora.

O produkte

  • Už žiadne mŕtve zóny
    Systém pokrytia celého domu Wi-Fi signálom umožňuje eliminovať miesta so slabým signálom. Už nebudete musieť pobehovať a hľadať miesto, kde bude signál stabilný. Chcete pokryť väčšiu plochu? Stačí pridať ďalšie jednotky Deco.

  • Koniec čakania
    Unavuje vás nekonečne dlhé načítanie čohokoľvek? V našich domovoch sa stále zväčšujú počty elektrických „hračiek“, ktoré hladne hltajú šírku pásma, takže potrebujete sieť, ktorá tieto nároky zvládne. A pretože Deco používa bezdrôtovú technológiu 802.11ac, ktorá je trikrát rýchlejšia ako u routerov predchádzajúcej generácie, dokáže zaistiť pripojenie bez zadrhávania pre viac ako 100 pripojených zariadení.

  • Hladký prechod medzi jednotlivými zónami pokrytia
    Jednotky Deco vzájomne spolupracujú tak, aby vytvárali ucelenú Wi-Fi sieť. Keď budete prechádzať domom, váš šikovný telefón alebo tablet sa automaticky prepojí na tú jednotku Deco, ktorá mu ponúkne najvyššiu rýchlosť, a vy žiadne zlomy v pripojení vôbec nezaznamenáte.

  • Nastavenie je teraz ešte oveľa jednoduchšie
    Vybaľte jednotky Deco, nainštalujte si aplikáciu a potom jednoducho postupujte podľa pokynov na displeji. Deco sa o všetko ostatné postará a vaša sieť bude nastavená a funkčná behom chvíľky.

  • TP-Link HomeCareTM
    Bezpečnostný balík TP-Link HomeCare zaručuje, že všetky zariadenia vo vašej sieti budú chránené, pričom o aktuálny stav databázy hrozieb sa stará spoločnosť Trend Micro. Účinná rodičovská kontrola dokáže obmedziť čas trávený online a blokovať nevhodný obsah vďaka jedinečným profilom, ktoré je možné vytvoriť zvlášť pre každého člena rodiny.

  • Všetky produkty DECO spolupracujú
    Deco M5 je kompatibilný s ďalšími Deco modelmi. Rozšírte ľahko svoju Mesh sieť pridaním ďalšej Deco jednotky
Deco-M5(3-Pack)


Technická špecifikácia
Pripojenie
Štandardy 802.11a (5GHz)
802.11b (2,4GHz)
802.11g (2,4GHz)
802.11n
802.11ac
Frekvencia 2,4 GHz
5 GHz
Rýchlosť prenosu 1 267 Mb/s
Prenosová rýchlosť LAN portov 1 Gbit
Počet LAN 2
Procesor Qualcomm 4-jadrový
Anténa 4 × interná
Šifrovanie WPA-PSK
WPA2-PSK
Bluetooth 4.2
Porty 2 gigabitové porty
Rodičovská kontrola áno
MU-MIMO áno
Automatický výber cesty áno
AP Steering áno
Band Steering áno
Beamforming áno
Ovládanie mobilná aplikácia
Ostatné
Prevedenie stropný/ na stenu
Certifikáty neuvedené
Rozmery 120 × 120 × 38 mm

Obsah balenia:

  • Deco M5
  • Dokumentácia


Buď ako prvý informovaný
o našich novinkách