TP-Link TL-R480T+ širokopásmový router s rozdeľovaním záťaže

69,99 €
52,99 €
Cena bez DPH: 44,16 €
 
Nákupom získaš 10 bodov.
Kód produktu: 449535
TP-Link

TP-Link TL-R480T+ širokopásmový router s rozdeľovaním záťaže [TL-R480T+]

Širokopásmový router TL-R480T+ s rozdeľovaním záťaže je skvelou voľbou pre malé firmy. Prináša vám rýchlu návratnosť investície a súčasne nízke prevádzkové náklady.

O produkte

  • Výbava
    Zariadenie je vybavené trojicou prepínateľných portov, ktoré je možné nastaviť buď na sieť LAN, alebo na WAN, vďaka čomu môže router podporovať až štyri porty WAN, aby uspokojil rôzne druhy požiadaviek na pripojenie k internetu prostredníctvom jediného zariadenia. Router TL-R480T+ má integrované rôzne stratégie pre rozdeľovanie záťaže, vyspelé riadenie QoS a silný firewall a vďaka tomu vám zaisťuje konzistentnú dobu využiteľnosti siete a spoľahlivé pripojenie k sieti Ethernet. Navyše pomocou webového nástroja je možné router TL-R480T+ ľahko riadiť, takže vybudovanie a riadenie vašej siete bude oveľa pohodlnejšie.

  • Tri prepínateľné porty WAN/LAN
    Router TL-R480T+ má tri prepínateľné porty, ktoré je možné nastaviť ako LAN alebo WAN, takže dokáže podporovať až štyri WAN porty a vďaka tomu je možné pomocou jediného zariadenia uspokojiť rôzne požiadavky prístupu na internet. Navyše je router vybavený funkciou inteligentného rozdeľovania záťaže, ktorá automaticky vyberie najvýkonnejšiu linku pre dané požiadavky na záťaž a šírku pásma a zaistí tak užívateľovi konzistentnú dobu využiteľnosti siete a spoľahlivé pripojenie k sieti Ethernet.

  • Bohaté bezpečnostné funkcie
    Na ochranu pred vonkajšími hrozbami dokáže router TL-R480T+ automaticky detekovať a blokovať útoky typu DoS (Denial of Service, čiže odopretie služby), ako sú zahltenie TCP/UDP/ICMP, ping smrti a ďalšie podobné hrozby. Tento router navyše má funkcie filtrovania podľa IP/MAC/URL/Web, ktoré účinne bránia pred útokmi votrelcov a vírusov. Ďalším uľahčením riadenia vnútornej siete pre administrátorov je možnosť nastaviť na routeri TL-R480T+ pravidlá pre blokovanie konkrétnych webových stránok a aplikácií IM/P2P jediným kliknutím a zakázať zamestnancom využívať určité konkrétne služby, napríklad FTP, HTTP a SMTP.

  • Efektívne riadenie prístupu
    Keď nastavíte PPPoE Server tak, že jednotliví užívatelia privátnej siete budú mať svoje PPPoE účty, router povolí prístup na internet iba užívateľom s legálnymi účtami, ktoré prešli autentizáciou. V spojení s možnosťou priraďovať šírku pásma jednotlivým IP adresám, je možné tieto šírky pásma vyčleniť pre určité PPPoE účty. Ďalšou funkciou je tzv. E-Bulletin, ktorá umožňuje pravidelne zasielať bulletin v podobe webovej stránky určitým skupinám užívateľov, kedy tak budú upozornení na dátum expirácie ich PPPoE účtu. Pomocou týchto funkcií router môže priradiť priority rôznym užívateľom s ohľadom na využívanie prístupu na internet tak, aby riadenie prístupu bolo efektívnejšie.

  • Investícia podporuje firemnú bezpečnosť
    Profesionálna technológia ochrany proti blesku chráni pred elektrickými rázmi, ktoré by mohli preniknúť do zariadenia a ktoré sú preto bezpečne zvedené uzemnením. V podmienkach dobre uzemneného pripojenia má tento router zaistenú ochranu proti bleskovému prúdu až do úrovne 4 kV. Vďaka tomu investícia do sieťovej infraštruktúry zostane čo najviac v bezpečí pred aspoň jedným druhom vyčíňania matky prírody.
TL-R480T+


Technická špecifikácia
Hardware
Štandardy IEEE 802.3, 802.3u, 802.3x, TCP/IP, DHCP, ICMP, NAT, PPPoE, SNTP, HTTP, DDNS
Rozhranie 1 Pevný ethernetový port WAN
1 Pevný ethernetový LAN port
3 vymeniteľné ethernetové porty WAN/LAN
Sieťové médiá 10BASE-T: kábel kategórie UTP 3, 4, 5 (max. 100 m)
100BASE-TX: UTP kategória 5, 5e kábel (max. 100 m)
Flash 8 MB
DRAM 64 MB
DRAM 64 MB
Typy WAN Dynamic IP
Static IP
PPPoE
PPTP
L2TP
Dual Access
Bigpond kábel
DHCP Rezervácia adresy
DHCP Client List
Server
Zabezpečenie FTP/SIP/PPTP/IPsec/H.323 ALG, DoS Defence, Ping of Death
Napájanie, prevádzka
Zdroj AC 100 - 240 V ~ 50 / 60 Hz
LED kontrolky áno
Prevádzková teplota 0 - 40 °C
Prevádzková vlhkosť 10 - 90 %
Ostatné
Požiadavky systému Microsoft Windows 98SE, NT, 2000, XP, Vista alebo Windows 7, MAC OS, NetWare, UNIX alebo Linux
Certifikáty/b> CE, FCC, RoHS
Rozmery 294 x 180 x 44 mm
13-palcová štandardná šírka pre montáž do racku, výška 1U

Obsah balenia:

  • TP-Link router
  • RJ-45 kábel
  • Napájací kábel
  • CD
  • Dokumentácia


Buď ako prvý informovaný
o našich novinkách