TP-Link TL-SG1024 24 Portov gigabitový rackmount sieťový switch

119,99 €
97,99 €
Cena bez DPH: 81,66 €
 
Nákupom získaš 10 bodov.
Kód produktu: 440611
TP-Link

TP-Link TL-SG1024 24 Portov gigabitový rackmount sieťový switch [TL-SG1024]

24 portový gigabitový rackový switch TL-SG1024 predstavuje jednoduchý spôsob prechodu na sieť štandardu Gigabit Ethernet. Všech 24 portov podporuje funkciu Auto MDI/MDIX, vďaka ktorej nemusíte začať o príslušný typ kábla – stačí zapojiť a používať. Navyše s inovatívnymi technológiami úspory energie dokáže zariadenia TL-SG1024 znížiť spotrebu energie až o 40 %*, čo teda znamená riešenie pre vašu podnikovú sieť.

O produkte

  • 24 portov 10/100/1 000 Mbit/s RJ45
  • Inovatívne technológie úspory energie ušetrí až 40 % spotreby
  • Podporuje automatické učenie adres MAC a Auto MDI/MDIX
  • Oceľové puzdro pre montáž do štandardných stojanov 19''
  • Teraz máte možnosť vybrať ekologické riešenie pri upgradovaní na gigabitovú sieť. Nový switch TL-SG1024 je vybavený najnovšími technológiami pre úsporu energie, ktoré výrazne rozširujú kapacitu vašej siete pri oveľa nižšej spotrebe energie. Automaticky upravuje spotrebu energie podľa stavu pripojenia a dĺžky kábla a mení tak karbonovú stopu vašej siete.
  • Keď je počítač alebo sieť vypnutá, príslušný port konvenčného switche stále odoberá nezanedbateľné množstvo energie TL-SG1024 dokáže automaticky zistiť stav pripojenia u každého portu a znížiť spotrebu energie u nečinných portov.
  • V ideálnom prípade majú kratšie káble nižšie energie, pretože v kratšom vedení dochádza k menším stratám energie. To ale pre väčšinu zariadení neplatí, pretože spotrebúvajú rovnaké množstvo energie bez ohľadu na dĺžku kábla.'
  • Zariadenie TL-SG1024 je vybavené neblokovanou architektúrou s plnou káblovou rýchlosťou a prepínacou kapacitou 96 Gbit/s pre maximálnu propustnosť dát. Tabuľka s 8 000 adresami MAC umožňuje rozšírenie aj pre najväčšiu sieť. Zariadenie ďalej podporuje riadenie toku IEEE 802.3x pre plnohodnotný duplexný režim a Backpressure pre poloduplexný režim, ktoré zmierňujú neprůchodnosť siete a zabezpečujú spoľahlivý prenos dát.
  • Automatické funkcie zabezpečujú bezproblémovú inštaláciu (Plug and Play) tohto gigabitového spínača. Nevyžaduje žiadnu konfiguraci. Funkcia Auto MDI/MDI-X na všetkých portoch vyžaduje potrebu krížených káblov alebo portov odchozího pripojenia. Funkcia automatického vyjednávania na každom portu sníma rýchlosť pripojenia sieťového zariadenia (buď 10, 100, alebo 1 000 Mbit/s) a inteligentne ji prispôsobuje podľa kompatibility a pre optimálny výkon. Kompaktná veľkosť puzdra je ideálna pre stolné počítače s obmedzeným priestorom; zariadenie lze pohodlně a bezpečne namontovať do racku. Dynamické LED kontrolky zobrazujúce stav v reálnom čase a zabezpečujúce základnú diagnostiku chýb.

Technická špecifikácia
Počet LAN portov 24
Rýchlosť LAN 1000 Mbit (1 Gbit)
Rozmery 294 x 44 x 180 mm

Obsah balenia:

  • TP-Link TL-SG1024
  • Dokumentácia


Buď ako prvý informovaný
o našich novinkách