Train Sim World 3 Typ konzoly:

DOSTUPNÉ TIEŽ NA Train Sim World 3 - PS4Train Sim World 3 - PS5Train Sim World 3 - Xbox Series X|S
44,99 €
29,49 €
Cena bez DPH: 24,58 €
Nákupom získaš 10 bodov.
Kód produktu: 449948
ContactEN dabing

Train Sim World 3 [PC DVD]

Prevážajte neskutočnú záťaž pomocou železných okov, dochádzajte z hlavného mesta Veľkej Británie do práce v rekordnom čase alebo sa pretekajte medzi štátmi na palube nemeckých expresov. Vďaka kreatívnym nástrojom môžete hrať po svojom. Ovládnite lokomotívy v Train Sim World 3!

O hre

Jazdite po celom svete
Prevážajte stovky kontajnerov cez kalifornskú púšť a hory s ES44C4, šelmou s výkonom 4400 koní v smelých farbách BNSF. Užite si vzrušenie z jazdy v rýchlosti 280 km/hv ICE 1, prvom skutočnom nemeckom exprese, ktorého trať pretína vidiek v Hesensku a Bavorsku. Skombinujte presnosť a univerzálnosť vďaka Class 395 'Javelin', najrýchlejšiemu britskému vlaku, ktorý preváža cestujúcich do Londýna rýchlosťou 225 km/h.

Ohromujúci realistický zážitok
Nová volumetrická obloha prináša premenenú atmosféru, oblaky sa voľne vznášajú vo výške a vrhajú tiene na zem. Blesky tancujú medzi silnými búrkami a rev hromov konkuruje hlasnému zvuku lokomotív. Nechajte sa úplne pohltiť, až bude turbulencia veternej fyziky búšiť do boku vášho vlaku. Naučte sa umeniu obrannej jazdy a nestrácajte kontrolu nad súpravou.

Nekonečné možnosti prispôsobenia hry
Na každej trase je niekoľko vlakov, takže herná ponuka je nekonečná a vy ju môžete ešte rozšíriť, keď si vytvoríte vlastnú cestu vďaka editoru scenárov a farieb. Ozdobte si vlaky, ako budete chcieť, a jazdite s nimi po ľubovoľnej trase v režime Off the Rails. Potom sa o svoje výtvory podeľte vďaka Creators Club.

Trailer

Súvisiace produkty (2)


Buď ako prvý informovaný
o našich novinkách