Tron: Evolution Typ konzoly:

DOSTUPNÉ TIEŽ NA Tron: Evolution - XBOX 360
Po dohraní odkúpime naspäť
29,99 €
9,99 €
Cena bez DPH: 8,33 €
 
dlhodobo nedostupné
Kód produktu: 40289
DisneyEN dabingHra podporuje pohybové ovládanie PlayStation Move.
Hra podporuje pohybové ovládanie PlayStation Move.


Tron: Evolution [PS3]



Tron je kultový snímok, ktorý už v roku 1982 predznamenal využitie počítačovej grafiky vo filme. Príbeh sa odohráva v digitálnom svete, kde spolu virtuálne postavy súperia. Teda už v roku 1982 Tron predstavoval počítačové hry na filmovom plátne.

Hra sa odohráva pred udalosťami z filmu a snaží sa ich tak doplniť o nový príbeh a pozadie rozprávania. Od roku 1982 technika pokročila míľovými krokmi, takže sa môžete tešiť na perfektné grafické spracovanie a rovnako ako vo filme i herecké úlohy, z ktorých jednu dokonca stvárňuje herečka Olivia Wilde, známa hlavne zo seriálu Dr. House.

Vstúpte do sveta Tron ako nový bezpečnostný program Kevina Flynna a chráňte sieť pred nepriateľom, ktorý sa nepodobá ničomu, čo kedy kto videl! Preskúmajte svet Tron prostredníctvom nespútaného behu a prežite na sieti vzrušujúce dobrodružstvo. Postavte sa novým a neľútostným nepriateľom vo vyhrotených bojoch svetelnými diskami a v adrenalínových závodoch svetelných motoriek. V okamihu prejdite z príbehového režimu do online bitiek až 10 hráčov a bojujte o nadvládu nad hernou síeťou.


Tron: Evolution - PS3 - PlayGoSmart : hodnotenie 4 z 5 na základe 1 hodnotení.
100%
zákazníkov odporúča
Zobraziť recenzie
5 star
0 x
4 star
1 x
3 star
0 x
2 star
0 x
1 star
0 x
4,0 / 5
starstarstarstarstar
Hodnotil 1 zákazník
Buď ako prvý informovaný
o našich novinkách