Tropico 5 [Steam]

digitálna distribúcia
11,99 €
5,99 €
Cena bez DPH: 4,99 €
 
Kód produktu: 411547
DE dabing
Hra vyžaduje pripojenie k sieti internet a aktiváciu v systéme Steam!

Tropico 5 [Steam] [PC digital]

Tropico 5, nabité celou radou nových herných prvkov a s úplne novou grafikou navrhnutou od základov, posúva sériu novým a vzrušujúcim smerom k dynastiám!

Vy, ako El Presidente, prevezmete kontrolu nad neslávne známym ostrovom Tropico v raných koloniálnych časoch a neskôr ho musíte riadiť v priebehu storočí, pričom sa svet mení a vyvíja. Musíte riešiť neustále sa meniace potreby svojho ľudu, rovnako ako opozičných frakcií a tým položiť základy pre svoju vlastnú dynastiu. Počas rokov vo funkcii môžete zverovať členom Vašej rozvetvenej rodiny na ostrove mocenské pozície ako napríklad veľvyslanec, veliaci generál, alebo dokonca najvyšší vládca, aby Váš odkaz pretrval veky. Spolu s Vašim vplyvom a bohatstvom rastú aj hrozby pre Vašu rozrastajúcu sa ostrovnú veľmoc. Dokážete prežiť obe svetové vojny, prosperovať počas veľkej hospodárskej krízy, vládnuť železnou päsťou diktátora počas studenej vojny a posunúť svoju krajinu do modernej doby a ešte ďalej? Od 19. po 21. storočie, každá doba prináša svoje vlastné výzvy a príležitosti.

Okrem bohatstva ďalších nových funkcií, vrátane pokročilej obchodnej mechaniky, technológií, vedecko-výskumných stromov a prieskumu ostrova, prináša Tropico 5 aj kooperatívny a kompetitívny multiplayer až pre štyroch hráčov po prvýkrát v dejinách série! Viva El Presidente!



  • Od konca 19. po 21. storočie, každá doba prináša svoje vlastné výzvy a príležitosti. Začnite svoju vládu počas koloniálnych čias a doveďte svoj národ cez modernú dobu až do budúcnosti!
  • Každý člen El Presidentovej rozvetvenej rodiny je prítomný na ostrove a môže byť vymenovaný do významnej pozície, kde dokáže získavať zručnosti a skúsenosti v pridelených úlohách.
  • Rozvíjajte národ objavovaním nových budov, technológií a zdrojov. Zmeňte svoje staré budovy na modernizované, hyper-efektívne vzory hodné hospodárskej veľmoci!
  • Vytvorte globálnu obchodnú flotilu a svojim loďstvom zabezpečte import/export na susedné ostrovy a do kľúčových krajín.
  • Odhaľte čo leží za nepreskúmaným územím. Pošlite prospektorov hľadať nové minerály a rudy, ale majte sa na pozore pred nepriateľskými zvieratami a domorodými kmeňmi.
  • Celá grafická stránka je prepracovaná, aby dodala hre Tropico 5 výraznú historickú vizuálnu identitu. Vyberte si z viac než 100 unikátnych stavieb z každého z jednotlivých období.
  • Až štyria hráči môžu budovať svoje vlastné mestá a ekonomiky na danej mape ostrova, zdieľať zdroje a občanov, alebo si navzájom vyhlásiť vojnu.





    Jedná sa o digitálnu verziu hry Tropico 5, kód vám bude zaslaný SMS správou alebo e-mailom.

  • TITUL OBSAHUJE NASLEDOVNÉ JAZYKOVÉ LOKALIZÁCIE:
    DE dabingPL titulky

    Buď ako prvý informovaný
    o našich novinkách