Elektrická odsávačka materského mlieka TrueLife Nutrio BP Electric

79,90 €
59,90 €
Cena bez DPH: 49,92 €
 
Nákupom získaš 10 bodov.
Možnosť poistenia:
Poistenie náhodného poškodenia a odcudzenia na 1 rok
9 €
Poistenie náhodného poškodenia a odcudzenia na 2 roky
15 €
Predĺžená záruka o 1 rok
11 €
Predĺžená záruka o 2 roky
24 €
Kód produktu: 434023
TrueLife

Elektrická odsávačka materského mlieka TrueLife Nutrio BP Electric [TLNBPEL]

Nutrio BP Electric je skvelým doplnkom starostlivosti o dieťa, ktorý zaistí komfort vám i vášmu bábätku. Elektrická odsávačka mlieka vám pomôže vyriešiť aktuálny nedostatok, alebo naopak prebytok mlieka. Zachráni vás vo chvíľach, keď práve nemôžete dojčiť prirodzenou cestou. S Nutrio BP Electric si môžete mlieko pripraviť na neskôr, napríklad keď dieťa spinká alebo práve nie je hladné.

Prečo kúpiť TrueLife Nutrio BP Electric

  • Presná simulácia dojčenia: Nutrio BP Electric je vďaka módom stimulácie a masáže vhodná aj pre mamičky, ktoré majú problémy s laktáciou alebo s dojčením všeobecne. Pomôže ale aj v situáciách, keď sa dieťatko nechce samo prisať k prsníku.
  • Prehľadný displej a výber z niekoľkých módov: Okrem módu odsávania môžete na prehľadnom displeji nastaviť aj mód stimulácie alebo masáže. Pri každom móde máte na výber z deviatich úrovní, takže si odsávanie nastavíte tak, ako je vám pohodlné. Na ovládanie odsávačky a sledovanie priebehu odsávania slúži intuitívny displej s niekoľkými tlačidlami a časovačom. Požadovaný mód a úroveň zvolíte pomocou tlačidiel na displeji.
  • Praktické prevedenie ideálne domov i na cesty: Odsávačku tvorí len niekoľko častí, zložíte ju veľmi ľahko, je ľahká a bez problému sa vám vojde napríklad do prebaľovacej tašky. Môžete ju so sebou zobrať kamkoľvek. Je ideálnym pomocníkom pre mamičky, ktoré chcú sebe i svojmu dieťaťu dopriať komfort a pohodlie aj na cestách.

Technická špecifikácia

Váha 360 g
Batéria 850 mAh
Výdrž batérie 100 min
Displej LED
Prevádzková vlhkosť < 80 %
Prevádzková teplota 5°C – 40°C
Rozmery základne 105 x 105 x 45 mm

Obsah predajného balenia:

Ovládacia jednotka/Motor
USB kábel/Adaptér
Hadička
Odsávačka
Ochranná krytka na prísavku
Zjemňujúci silikónový nadstavec
Cumlík
Ochranný kryt flašky
Manuál


Buď ako prvý informovaný
o našich novinkách