Sonická zubná kefkaTrueLife SonicBrush GL UV

139,90 €
69,90 €
Cena bez DPH: 58,25 €
Nákupom získaš 10 bodov.
Možnosť poistenia:
Poistenie náhodného poškodenia a odcudzenia na 1 rok
9 €
Poistenie náhodného poškodenia a odcudzenia na 2 roky
15 €
Predĺžená záruka o 1 rok
11 €
Predĺžená záruka o 2 roky
24 €
Kód produktu: 436962
TrueLife

Sonická zubná kefkaTrueLife SonicBrush GL UV [TLSBGLUV]

Dôležitosť pravidelnej zubnej hygieny asi nie je potreba zložito predstavovať. Vedeli ste, že pri čistení zubov bežnou zubnou kefkou sme schopní spraviť asi 600 čistiacich pohybov za minútu? To neznie ako malé číslo. So sonickou kefkou TrueLife SonicBrush GL UV však takých pohybov za minútu zvládnete 80 000. Sonická kefka je mnohonásobne výkonnejšia, pracuje na princípe kmitania a vibrácií a odstraňuje maximum zubného povlaku.

Prečo kúpiť TrueLife SonicBrush GL UV?

  • TOP funkčnosť aj design: Prémiová sonická kefka SonicBrush GL UV sa nabíja v priloženom nabíjacom poháriku, ktorý je zároveň designovým doplnkom vašej kúpeľne. Na jedno nabitie vydrží batéria kefky až 30 dní používania, takže si bez obáv môžete kefku vziať so sebou napríklad na dovolenku.
  • Čisté ústa začínajú čistou kefkou: Medzi vlhkými štetinami zubnej kefky sa baktériám veľmi darí. UV sterilizátor je malý prístroj, ktorý efektívne ničí baktérie usádzajúce sa na hlaviciach zubných kefiek. Vďaka UV žiareniu preniká k membránam baktérií, vírov a plesní a bráni ich šíreniu. Sterilizátor si môžete pripevniť na stenu vďaka praktickému držiaku.
  • Efektívne čistí a ničí zubný povlak: Sonická technológia funguje na báze jemných vibrácií, pri ktorých štetiny kefky kmitajú vysokou rýchlosťou a efektívne odstraňujú zubný povlak. 80 000 pohybov za minútu vháňa vodu so zubnou pastou aj do medzizubných priestorov a jemné vibrácie nedajú šancu povlaku, škvrnám ani baktériám. Sonická technológia je navyše šetrnejšia k zubnej sklovine, než manuálne čistenie alebo rotačné kefky.
  • Všetko, čo pro svoje zuby potrebujete: S kefkou TrueLife SonicBrush GL UV a jej bohatým príslušenstvom zvládnete kompletnú dentálnu hygienu v pohodlí domova, ale aj na cestách. Súčasťou balenia sú 4 náhradné hlavice vrátane rozlišovacích krúžkov, takže kefku môže používať celá rodina. Nabíjacia fľaška vkusne doplní váš interiér a UV sterilizátor sa postará o absolútnu čistotu vašej dentálnej hygieny. Samozrejmosťou je praktické cestovné puzdro, ktoré sa vojde do každej príručnej batožiny.

Technická špecifikácia

Výdrž batérie až 30 dní
Nabíjanie indukčné – pomocou nabíjacieho pohárika (220 V)
Počet pohybov 80 000 pohybov/min
Príslušenstvo (v balení) 4× hlavica Standard, 1× nabíjací pohárik,1× UV Sterilizátor, 1× cestovné puzdro
Režimy Clean, Sensitive, Massage, Whiten
Časovač Áno
UV sterilizácia Áno
Rozmery kefky 75 mm × 270 mm × 75 mm
Hmotnosť kefky 120 g
Prídavné príslušenstvo Náhradné hlavice – Standard, Sensitive, Whiten For Kids; cestovné puzdro
Vodeodolnosť IPX7

Obsah predajného balenia:

Telo kefky
4× hlavica Standard
Pohárik
Nabíjacia základňa
Cestovné puzdro
TrueLife SonicBrush UV Sterilizer
Manuál a bezpečnostné inštrukcie


Buď ako prvý informovaný
o našich novinkách