Turtle Beach Atom Controller, herný ovládač pre aroid, Bluetooth, červená/čierna

Cena s DPH
99,99 €
Cena bez DPH: 83,33 €
 
Nákupom získaš 10 bodov.
Kód produktu: 457501
Turtle

Turtle Beach Atom Controller, herný ovládač pre aroid, Bluetooth, červená/čierna [TBS-0766-05 ]

Pohlcujúce cloudové hranie pre telefóny s androidom

Mobilný herný ovládač Turtle Beach Atom je vytvorený pre pohlcujúce cloudové hranie na chytrých telefónoch so systémom Android 8.0 + a Bluetooth s nízkou latenciou a ovládaním v štýle konzoly.




KOMPAKTNÉ A POHODLNÉ

Atom sa magneticky spája do pohodlného kompaktného tvaru, ktorý sa zmestí do vrecka alebo do priloženej tašky na prenášanie. Atóm sa magneticky spojí a rozdelí sa na dva samostatné moduly, ktoré sa pripájajú pomocou bezdrôtového pripojenia 2,4 GHz, keď príde čas na hranie. To z neho robí najlepšieho spoločníka na každý deň. Navyše, ergonomický tvar rukoväte a ovládacie prvky v štýle konzoly poskytujú mobilným zariadeniam známy zážitok z konzoly.

Integrované telefónne svorky s hĺbkovým rozsahom 67-92 mm a dômyselným dvojdielnym dizajnom ovládača sa pohodlne zmestia do akéhokoľvek smartfónu Android, keď sú v obale.



PRIPOJENIE BLUETOOTH S NÍZKOU LATENCIOU

Atom je možné pripojiť k mobilným telefónom so systémom Android. Pripojenie sa realizuje prostredníctvom funkcie Bluetooth a pozostáva z dvoch nezávislých modulov, ktoré sú prepojené prostredníctvom patentovaného bezdrôtového spojenia 2,4 GHz.

Stiahnite si sprievodnú aplikáciu Atom Controller z obchodu Play, aby ste mohli konfigurovať ďalšie funkcie, objavovať nové hry na hranie a aktualizovať firmware.



Ovládanie

K pohodlnému hraniu prispieva jednoduché ovládanie tohto hracieho ovládača od Turtle Beach. Atom je vybavený všetkými známymi ovládacími prvkami, na ktoré ste zvyknutí na ovládači Xbox.

Paletové ovládače v plnej veľkosti, d-pad, nárazníky, spúšťače a tlačidlá ABXY, plus tlačidlá Xbox sprievodca, zobrazenia a ponuky poskytujú presné a citlivé ovládacie prvky na akomkoľvek titule streamovaného v cloude.





VIAC HRANIA, MENEJ NABÍJANIA

Bojíte sa častého nabíjania vášho hracieho ovládača? S ovládačom Turtle Beach Atom už viac nemusíte! Hrajte takmer celý deň bez otravného nabíjania. Každý modul ovládača je napájaný vlastným batériovým článkom, čo vám poskytuje 20 hodín celkovej životnosti batérie na jedno nabitie.

Keď je čas na nabíjanie, Atom sa rýchlo nabije iba za 2,5 hodiny pomocou dodaného kábla USB-C. S týmto rýchlym nabíjaním budete pripravený sa vrátiť do hry za veľmi krátky čas.


STVORENÉ PRE CLOUDOVÉ HRY

S cloudom nebudete viac obmedzovaný a budete si môcť užívať naplno vaše obľúbené hry kdekoľvek sa nachádzate. Vezmite si zážitok s vašou konzolou na cesty a hrajte známe mobilné hry v cloude pomocou Xbox Game Pass, GeForce Now, Štádia, Steam Link a ďalších.

Ak ste členom s predplatným Xbox Game Pass Ultimate, máte prístup k viac ako stovke titulov v konzole, ktoré je možné hrať okamžite s cloudovým hraním. Hru môžete začať hrať v priebehu niekoľkých sekúnd. Nie je potrebné čakať na dokončenie inštalácie alebo aktualizácie hier.



Kľúčové vlastnosti

  • Pohodlný, kompaktný tvar, ktorý sa magneticky spája
  • Pripojenie Bluetooth k zariadeniam Android s nízkou latenciou
  • Vytvorené pre cloudové hranie na Game Pass, GeForce Now, Stadia a ďalších
  • Známe ovládacie prvky pre konzolu na mobilných zariadeniach
  • Nastaviteľné svorky telefónu sa hodia pre väčšinu smartfónov
  • Batéria s dlhou výdržou 20 hodín s rýchlym nabíjaním
  • Ergonomický tvar pre pohodlné herné seansy
  • Aplikácia Atom Companion pre ďalšie funkcie a aktualizácie

Technická špecifikácia
Kategória Herný ovládač
Určenie Mobilné telefóny
Kompatibilita Android
Výdrž batérie cca 20 hod
Rýchle nabíjanie Áno
Pripojenie Bezdrôtové
Typ bezdrôtového pripojenia 2,4 GHz medzi modulmi
Bluetooth pripojenie
Hmotnosť 180 g
Rozmery 132,5 x 102,1 x 42 mm

Obsah balenia:

  • Mobilný herný ovládač Turtle Beach Atom
  • Prepravná taška
  • USB-A - USB-C (1 m)
  • Samolepka Turtle Beach
  • Dokumentácia

Produktové video


Buď ako prvý informovaný
o našich novinkách