Two Point Campus (Enrolment Edition) Typ konzoly:

DOSTUPNÉ TIEŽ NA Two Point Campus (Enrolment Edition) - PS4Two Point Campus (Enrolment Edition) - PS5Two Point Campus (Enrolment Edition) - Xbox Series X|S
Po dohraní odkúpime naspäť
39,99 €
19,99 €
Cena bez DPH: 16,66 €
 
Nákupom získaš 10 bodov.
Kód produktu: 432653
SEGAEN dabing

Two Point Campus (Enrolment Edition) [NSW]

Vitajte na vlastnej univerzite. Vybudujte univerzitný areál svojich snov, vytvárajte životy študentov a kontrolujte všetko medzi tým.

Je najvyšší čas rozhýbať akademickú obec. Máte chuť sa vzdelávať? Alebo len chcete vybudovať majstrovské dielo vzdelávania? Areál je nabitý novými kreatívnymi nástrojmi, ktoré Vám pomôžu vybudovať univerzitu Vašich snov. Poprvýkrát staviate na voľnom priestranstve, kde budete môcť zveľadovať prostredie a zriaďovať špičkové výučbové zariadenia. Či už dávate prednosť budovaniu na jednoduchých základoch alebo chcete umiestňovať každý jeden strom, nezáleží na tom, môžete si postaviť univerzitu akú len budete chcieť. Položte cesty pomocou nových a ľahko použiteľný nástrojov. Vysaďte ohromujúce záhony vonkajšej flóry. Umiestnite lavičky, fontány, sochy, živé ploty. Jediným limitom je Vaša predstavivosť (a bankový účet, samozrejme).

campus_1


Tým ale zábava nekončí! Obyvatelia kampusu majú mierne odlišné priority, pokiaľ ide o vzdelanie, čo znamená, že Vaši študenti si môžu užiť širokú škálu veselých a neobvyklých kurzov, ako napríklad Rytierska škola. Tí menej bojovní môžu zdokonaliť svoje schopnosti v gastronómii a spoolupracovať na najrôznejších nadmerných kulinárskych špecialitách, ako napríklad gigantické pizze alebo koláče.

campus_pizza


Nie je to však vždy len o tvrdej práci. Spoznajte svojich študentov, preskúmajte ich individuálne osobnosti, želania a potreby. Musia byť spokojní s klubmi, spoločenstvom, koncertmi. Obklopte ich priateľmi, pomôže im rozvíjať ich vzťahy, poskytnite im dokonca pastoračnú starostlivosť a zabezpečte, aby mali to správne množstvo radosti zo života. Nech sú z nich dokonalí jedinci, ktorí budú hrdí na odkaz Vašej univerzity.




Buď ako prvý informovaný
o našich novinkách