Tyčový mixér Lauben Stick Blender 800WT, biela

69,90 €
54,90 €
Cena bez DPH: 45,75 €
Nákupom získaš 10 bodov.
Možnosť poistenia:
Poistenie náhodného poškodenia a odcudzenia na 1 rok
9 €
Poistenie náhodného poškodenia a odcudzenia na 2 roky
15 €
Predĺžená záruka o 1 rok
11 €
Predĺžená záruka o 2 roky
24 €
Kód produktu: 433995
Lauben

Tyčový mixér Lauben Stick Blender 800WT, biela [LBHBMSTB800WA]

S tyčovým mixérom prémiovej značky Lauben nepotrebujete v kuchyni ďalšiu ruku, ani keď chystáte slávnostné štvorchodové menu. S robustným a výkonným mixérom so šiestimi rýchlosťami a funkciou TURBO vytvoríte dokonale hladké zeleninové pyré, našľaháte pevný sneh z bielkov, nasekáte orechy do dezertu, pripravíte nadýchanú zemiakovú kašu, alebo krémové polievky a omáčky. Mixér poháňa silný motor s výkonom 800 W, takže si bez problému poradí napríklad aj s ľadom do kokteilov.

Prečo kúpiť Lauben Stick Blender 800AT

  • Silný a multifunkčný: Lauben Stick Blender 800 splní v kuchyni aj tie najnáročnejšie požiadavky. Vďaka motoru s výkonom 800 W a titanovým čepeliam sa nezastaví ani pred tvrdou zeleninou, ktorú potrebujete rozmixovať na hladké pyré. Na výber máte ze 6 rýchlostí a niekoľkých nadstavcov, s ktorými vytvoríte takmer čokoľvek, na čo máte chuť. Od krémových polievok a omáčok až po dokonale vláčnu zemiakovú kašu. Mixér si ale poradí aj s nasekaním orechov do bábovky alebo drtením ľadu do domácich kokteilov. So metlou na šľahanie vykúzlite úplne pevný sneh z bielkov ako mávnutím kúzelnej paličky.
  • Anti-splash design: Ovládanie tyčového mixéru zvládne úplne každý. Na výber máte z 6 rýchlostí, samozrejmosťou je aj funkcia TURBO. Mixovací nástavec má extra dlhú nohu, takže môžete bez problému mixovať aj horúce ingrediencie. Všetci poznáme situáciu, kedy mixované ingrediencie z nádoby vystreknú a vy nielen že prídete o polievku na večeru, ale navyše môžete znovu maľovať kuchyňu. S naším mixérom sa vám toto nestane, pretože sme hlavicu vytvarovali tak, aby k nechcenému rozstreknutiu potravín nedošlo. V priebehu domáceho večierka teda nemusíte obliekať zásteru ani pri výrobe kokteilov pre hostí. Istotne vás takisto poteší, že všetky nástavce je možné umývať v umývačke riadu.
  • Prémiový design bez kompromisov: Lauben Stick Blender je príkladom dômyselnej kombinácie funkčného a štýlového dizajnu, za ktorý mu právom náleží prestížne ocenenie IF Design. Nielen, že dobre vyzerá ale vďaka ergonomickému tvaru a protišmykovej úprave sa s ním veľmi jednoducho manipuluje a dobre sa drží. Telo mixéru je zároveň dostatočne robustné, takže nad ním máte absolútnu kontrolu. Oceníte aj praktický stojan, do ktorého umiestnite všetky nástavce. Mixér vám v kuchyni nebude zaberať toľko miesta a vaše kuchynské skrinky zostanú upratané. Na výber máte z dvoch farebných variantov.

Technická špecifikácia

Výkon 800 W
Počet rýchlostí 6
Turbo rýchlosť Áno
Titanové čepele Áno
Kábel 120 cm
Mixovací nástavec Áno
Šľahací nástavec Áno
Nástavec na zemiakovú kašu Áno
Sekáčik Áno
Nádoba s vekom 1000ml Áno
Nádoba 600 ml Áno
Stojan Áno
Vhodné do umývačky Odnímateľné časti áno

Obsah predajného balenia:

Stick Blender 800AT
Mixovací nástavec
Šľahací nástavec
Nástavec na zemiakovú kašu
Sekáčik
Nádoba s vekom 1000ml
Nádoba 600 ml
Stojan
Manuál


Buď ako prvý informovaný
o našich novinkách