Unto The End Typ konzoly:

DOSTUPNÉ TIEŽ NA Unto The End - PS4
39,99 €
30,99 €
Cena bez DPH: 25,83 €
 
dlhodobo nedostupné
Kód produktu: 435334
RedEN dabing

Unto The End [NSW]

Unto The End je vyzývavá akčná adventúra v štýle filmovo spracovaného platformera. Príbeh je jednoduchý - dostať sa domov k rodine. Naučte sa počas boja čítať a reagovať na napínavé súboje s mečmi. Odhaľte možnosti na obchodovanie s vecami. Tento príbeh je vytváraný vašimi akciami - ako sa dostanete domov?

Vlastnosti:

  • Jedinečný bojový systém zameraný na zručnosti a majstrovstvo, navrhnutý a vyrobený od základov špeciálne pre 2D. Bojujte inteligentne a takticky zasiahnite mečom a strelnými zbraňami v divokých súbojoch jeden na jedného, alebo v skupinových.
  • Ručne vyrobené stretnutia - dobrodružstvo sa odohráva prostredníctvom starostlivo vytvorených stretnutí, z ktorých každé predstavuje inteligentných a hodnotných protivníkov, pričom každý má svoju vlastnú motiváciu a svoje miesto vo svete.
  • Zameranie na schopnosti hráča - náročný zážitok pre jedného hráča s minimálnym držaním ruky. Všetky otcove schopnosti sú k dispozícii od začiatku a zvládnutie týchto zručností, ako aj pozorné sledovanie okolia sú kľúčom k prežitiu a úspechu.
  • Neľútostný terén - od jaskynných podzemných ruín po drsné vrcholy hôr. Prekonávajte environmentálne výzvy a smrtiace pasce pri cestovaní svetom starostlivo vytvorenej krajiny.




Súvisiace produkty (1)


Buď ako prvý informovaný
o našich novinkách