Urban Empire [Steam]

digitálna distribúcia
11,99 €
5,99 €
Cena bez DPH: 4,99 €
 
Kód produktu: 419892
EN dabing
Hra vyžaduje pripojenie k sieti internet a aktiváciu v systéme Steam!

Urban Empire [Steam] [PC digital]

V hre Urban Empire sa zmocníte člena rodu starostov, s ktorým povediete Vaše mesto a jeho ľudí 200 rokmi histórie. Založte infraštruktúry, naplánujte štvrte mesta, rokujte o politických rozhodnutiach v mestskej rade, uplácajte, alebo vydierajte súperov, splnomocňujte demokratické práva ľudí, alebo ich ignorujte a staňte sa najvyššími vládcami, rozhodnutie je iba na Vás.

Hra sa začína v dvadsiatych rokoch osemnásteho storočia, budujte Vaše mesto naprieč piatimi rôznymi érami, z ktorých má každá vlastné nebezpečenstvá, ale aj príležitosti. Ovládnite nástrahy storočí, postavte sa politickým súbojom, zažite svet meniace udalosti a razte cestu pre vynálezy, vytvorte si vlastnú mestskú ríšu.

Urban Empire je priekopníkom nového druhu strategických hier, ktoré kombinuje možnosti výstavby mesta s politickým plánovaním, taktiež do tejto zmesi prilieva 200 rokov historického pokroku, čo vytvára nový herný zážitok, v ktorom hráči musia použiť strategické plánovanie a politický dôvtip pre úspešný rast ich miest v úlohe starostu.



  • Ujmite sa role starostu, staňte sa politickým vodcom a dokážte svoje schopnosti víťazstvom nad opozičnými stranami, a vedením mesta technologickou, či ideologickou revolúciou.
  • Vyberte si zo 4 vládnucich rodín, z ktorých každá obsahuje 5 hrateľných postáv. Napríklad nadšencov umenia a kultúry, Shuskys, alebo Sant'Elias, ktorí sa zameriavajú na vedecký pokrok a vedomosti.
  • Zažite 200 rokov plných prevratných vynálezov, náročných politických afér, a neustále sa meniaci spoločenský vývoj, ktorý prechádza 5 rôznymi érami.
  • Zaveďte nové nápady a technológie, ako napríklad električku, kanalizáciu, alebo verejné školstvo a využívajte Vašu moc na presvedčenie mestskej rady o politických programoch.
  • Vytvárajte a spravujte mestské časti vo veľkom rozsahu a plňte potreby Vašich občanov, napríklad sa postarajte o ich šťastie, bezpečie a verejné služby.
  • Až 800 dynamických udalostí predstavuje úskalia a zvraty v mestskom živote, vytvárajte a ovplyvňujte rozhodnutia pri otázkach ženských práv, hippie hnutí a detskej práce.





    Jedná sa o digitálnu verziu hry Urban Empire, kód vám bude zaslaný SMS správou alebo e-mailom.

  • TITUL OBSAHUJE NASLEDOVNÉ JAZYKOVÉ LOKALIZÁCIE:
    EN dabingDE dabing

    Buď ako prvý informovaný
    o našich novinkách