Vákuovacia fólia Lauben Sous Vide Foil 2805

Cena s DPH
6,90 €
Cena bez DPH: 5,75 €
 
Kód produktu: 433743
Lauben

Vákuovacia fólia Lauben Sous Vide Foil 2805 [LBNSVF05]

Vákuovacia fólia Lauben Sous Vide Foil je kompatibilná so všetkými bežnými vákuovačkami. Vďaka predĺženej dĺžke 5 m vám vystačí na množstvo skvelých jedál. Zavákuované pokrmy vám navyše vydržia až päťkrát dlhšie, je to perfektný pomocník v boji proti plytvaniu a vyhadzovaniu skazeného jedla. Fólia je vhodná do chladničky, mrazničky, mikrovlnky aj na sous vide varenie. Následne sa dá umyť v umývačke a je teda možné ju použiť viackrát.

Prečo kúpiť Lauben Sous Vide Foil 2805

  • BPA free, špeciálne vyvinutá na sous vide prípravu a skladovanie potravín: Materiál spĺňa všetky nariadenia EÚ a ako 100 % BPA free je teda absolútne zdravotne neškodný. Vďaka špeciálnej technológii je táto fólia určená na varenie vody až do teploty 100 °C tak, aby sa nikdy neuvoľnili žiadne nezdravé látky. Splnenie všetkých európskych noriem je samozrejmosťou.
  • Univerzálne použitie: Do fólie sa dajú zavákuovať aj najrôznejšie predmety, napríklad šperky a iné cennosti – takto sú chránené proti vzdušnej vlhkosti či iným vplyvom okolia, či už pri cestovaní alebo doma v sejfe.

Technická špecifikácia

Šírka 28 cm
Dĺžka 5 m
Kompatibilná so všetkými bežnými vákuovačkami
Absolútne zdravotne neškodná
Špeciálne vyvinutá na sous vide varenie a uchovávanie potravín
Vhodná do mrazničky
Vhodná do umývačky
Vhodná do mikrovlnky

Obsah balenia:

  • 1 x vákuovacia fólia
  • Dokumentácia


Buď ako prvý informovaný
o našich novinkách