Victoria 3 (Day One edition)

49,99 €
40,99 €
Cena bez DPH: 34,16 €
 
Nákupom získaš 10 bodov.
Kód produktu: 451235
ParadoxEN dabing

Victoria 3 (Day One edition) [PC-DVD]

Paradox Development Studio vás pozýva, aby ste si vybudovali svoju ideálnu spoločnosť v rozruchu vzrušujúceho a transformujúceho sa 19. storočia. Vyrovnajte konkurenčné záujmy vo vašej spoločnosti a získajte svoje miesto na slnku v strategickej hre Victoria 3, jednej z najočakávanejších hier v histórii Paradoxu.

Kľúčové vlastnosti

  • Ultimátny simulátor spoločnosti
    Veďte desiatky svetových národov v rokoch 1836-1936. Agrárny alebo priemyselný, tradičný alebo radikálny, mierumilovný alebo expanzionistický... výber je len na vás. Preskúmajte podrobné skupiny obyvateľstva s vlastnými ekonomickými potrebami a politickými túžbami. Reformujte svoju vládu a ústavu, aby ste využili nové sociálne inovácie alebo zachovali stabilitu svojho národa tým, že sa budete držať tradícií tvárou v tvár revolucionárom. Objavte nové transformačné technológie alebo nápady na zlepšenie svojej národnej situácie.

  • Hlboký ekonomický systém
    Rozšírte svoj priemysel, aby ste využili lukratívny tovar a zdanili zisky pre zlepšenie národnej prosperity. Dovážajte lacné suroviny, aby ste pokryli svoje základné potreby a zároveň našli nové trhy pre svoje hotové výrobky. Zabezpečte životne dôležitý tovar, ktorý poháňa vašu vyspelú ekonomiku a ovláda osud impérií. Vyvážte zamestnávanie dostupnej pracovnej sily s potrebami nových typov pracovníkov.

  • Hrajte na veľkej scéne
    Použite svoje diplomatické úskoky na utkanie spletitej globálnej siete dohôd, vzťahov, spojenectiev a rivality, aby ste si zaistili svoje diplomatické postavenie na svetovej scéne. Využite hrozby, vojenskú zdatnosť a blafovanie, aby ste presvedčili nepriateľov, aby v konfliktoch ustúpili. Zvýšte svoju ekonomickú a vojenskú silu na úkor súperov. Nazbierajte prestíž a rešpekt svojich súperov pri budovaní priemyselného giganta doma alebo impéria v zahraničí.

Day One edition obsahuje:

  • Hra Victoria 3 pre PC
  • Herná umelecká kniha
  • Kompletne remastrovaný soundtrack hry Victoria 2

Trailer


Buď ako prvý informovaný
o našich novinkách