Vivo TWS 2 ANC, hviezdna modrá

119,99 €
49,99 €
Cena bez DPH: 41,66 €
Nákupom získaš 10 bodov.
Kód produktu: 450660
Vivo

Vivo TWS 2 ANC, hviezdna modrá [6020141]

Bezdrôtové sluchátka Vivo TWS 2 ANC zprostredkujú luxusné audiozážitky v každej situácii. Vďaka výkonnému systému potlačenia okolitých ruchov (ANC) totiž nedovolí, aby vás pri počúvaní obľúbenej hudby, sledovaní filmov alebo hraní her ktokoľvek či čokoľvek rušilo. Navyše nabídnem s dodávaným puzdrom výdrž až 26,5 hodín a tiež úžasný zvuk vyladený akustickou laboratóriou Golden Ears a vylepšený prostredníctvom zvukového enginu DEEP-HD.

O produkte

  • Nebudeš ich vôbec chcieť vybrať z uší
    Práve prichádzajú úplne prvé slúchadlá vivo s aktívnym potlačovaním okolitého hluku. Ich starostlivo navrhnutý dizajn – od tvaru cez veľkosť až po hmotnosť – je výsledkom analýzy spätnej väzby od tisícov používateľov. Preto sú tak kompaktné, a pritom veľmi pohodlné.
  • Tak kompaktné a ľahké, že na ne skoro zabudneš
    Každá krivka a hmotnosť každej jednotlivej súčasti je dôkladne premyslená. Bude sa ti páčiť, ako sa racionálne navrhnutý tvar zakrivenia G3 prispôsobí kontúram tvojich uší. A pretože každé slúchadlo váži len 4,7 gramu, ani si nespomenieš, že ich máš.
  • Nechaj svoje uši voľne „dýchať“
    Máš na výber z troch veľkostí mäkkých, pružných špuntov do uší, takže ti slúchadlá perfektne sadnú. Inovatívny dizajn odvetrávania spolu so šikovne vymysleným systémom prúdenia vzduchu prednou aj zadnou komorou pomáhajú vyrovnávať tlak. Keď si ich nasadíš do uší, hneď spoznáš, že také pohodlné slúchadlá tu doteraz neboli.
  • Vychutnaj si pokoj – vždy a všade
    Spojenie pokročilého akustického dizajnu so špičkovým čipom a algoritmom nielenže zaisťuje výnimočne kvalitné potlačovanie okolitého hluku, ale zároveň mieru jeho potlačovania inteligentne reguluje. Poskytni svojim ušiam toľko potrebný oddych od všetkého rámusu.
  • Jediným kliknutím úplne potlačíš nežiaduci hluk
    Tieto slúchadlá do uší priebežne detekujú vonkajšie zvuky a generujú presné zvukové vlny, ktoré hluk vyrušia. Hluk je tak možné potlačiť až o 40 dB. Užívaj si svoj svet v pokoji, bez ohľadu na to, ako hlasno hučí klimatizácia alebo aký veľký hluk je na ulici.
  • Nechaj potláčanie hluku, nech sa nastavuje automaticky
    Skvelý inteligentný algoritmus sleduje zmeny úrovne okolitého hluku aj spôsob, akým máš slúchadlá nasadené, a podľa toho automaticky upravuje mieru potlačovania hluku. Alebo si môžeš ručne zvoliť jednu z troch úrovní: vysokú, normálnu alebo nízku. Či už si v knižnici alebo na ulici, vždy bude také „ticho“, ako je potrebné.
  • Budeš počuť všetko okolo, aj keď máš slúchadlá nasadené
    Stačí raz kliknúť, a vďaka režimu priestupnosti budete počuť, čo sa deje okolo. Slúchadlá ti do uší nechajú prenikať všetky vonkajšie zvuky, takže počuješ rovnako dobre, ako keď ich nemáš nasadená. Môžeš sa rozprávať s ľuďmi okolo seba bez toho, aby bolo nutné slúchadlá vybrať z uší, a tiež už nepočuješ žiadne dôležité hlásenie.
  • Bude ťa dobre počuť aj uprostred najväčšieho rámusu
    Dva vonkajšie smerové mikrofóny presne zameriavajú hluk v pozadí a pomáhajú ho eliminovať. Ďalší mikrofón s vysokou hodnotou odstupu signálu od šumu, umiestnený vo vnútri slúchadiel, zachytáva tvoj hlas. A navyše úplne novo navrhnutý vnútorný kanál zlepšuje potlačenie hluku spôsobovaného vetrom o celých 148%. Takže aj keď si uprostred rámusu, bežíš alebo dokonca ideš na bicykli, bude tvoj hlas perfektne počuť.
  • Nová úroveň profesionálnej kvality zvuku
    Vždy sme sa snažili, aby bolo počúvanie z našich slúchadiel naozaj jedinečné. Naša odbornosť na základe niekoľkých desaťročí skúseností v oblasti akustiky v spojení so špičkovou technológiou ponúka profesionálnu kvalitu zvuku a prináša vám posluchové zážitky, ktoré budú bežne dostupné až v budúcnosti.
  • Vitajte v budúcnosti bezdrôtového zvuku s vysokým rozlíšením
    Tajomstvo vynikajúcej kvality zvuku spočíva vo zvukovom engine DEEP-HD. Využíva veľkú šírku pásma a zvukový kodek HD, takže zvyšuje ako šírku prenosového pásma, tak aj prenosovú rýchlosť. Je to, ako keby sme mali „diaľnicu“ pre bezdrôtový prenos zvuku, ktorá ľahko poskytuje viac detailov pri zachovaní rovnakej čistoty a hladkosti zvuku aj v náročných prostrediach.
  • Až nadprirodzene plný zvuk privádza posluchový zážitok k dokonalosti
    V obmedzenom priestore slúchadla sa spája prevratný akustický dizajn s technickými inováciami. Prispôsobená, extra veľká 12,2mm kmitacia cievka spolu s membránou z kompozitu s uhlíkovým vláknom ponúka silné basy, čisté stredy a príjemné výšky. Dopraj svojim ušiam nebývalý zážitok zakaždým, keď si do nich nasadíš slúchadlá.
  • Ako na hudobnom festivale
    Tento systém profesionálnych zvukových efektov je špeciálne optimalizovaný pre naše slúchadlá. Tri rôzne zvukové efekty boli starostlivo vyladené k dokonalosti. Je to, ako by sa zišla partia svetových muzikantov, ktorá zahrá skladbu akéhokoľvek hudobného žánru, len pre teba.
  • Kompaktné rozmery, veľká kapacita
    Výkonný čip a batérie s veľkou kapacitou sú zabudované v kompaktnom tele. V spojení s výnimočnou energetickou úspornosťou ti tak tieto slúchadlá do uší poskytujú všetku voľnosť, akú chceš.
  • V žiadnej hre nikdy nevypadneš z rytmu
    Úplne nová konštrukcia antény spolu s niekoľkými inovatívnymi bezdrôtovými technológiami zlepšujú stabilitu pripojenia o 20%. Keďže je celý systém plne optimalizovaný na prenos zvuku z telefónu do slúchadiel, je oneskorenie zvuku veľmi nízke, len 88ms. Obraz aj zvuk sú perfektne synchrónne, takže ťa pri hre nič nerozhodí.
  • Stačí len ľahké stlačenie
    Prepracovali sme spôsob ovládania slúchadiel tým, že sme tlakové senzory posunuli na boky stopiek, takže na ne ľahšie dosiahneš. Vďaka zabudovanému veľmi presnému senzoru, ktorý postrehne aj tú najmenšiu zmenu tvaru (v ráde mikrometrov), má každý stisk práve taký účinok, aký požaduješ.

Technická špecifikácia

Prehrávanie a hovory
Zvuková jednotka12,2 mm kmitacia cievka
Tvar slúchadielintraaurálne (do uší)
Frekvenčný rozsah20 - 20 000 Hz
KodekaptX Adaptive / AAC / SBC
Mikrofón3 mikrofóny
Hlasové hovory do oboch ušípodporované
Tlmenie okolitého hlukupotlačovanie hluku za pomoci troch mikrofónov
Bezdrôtové pripojenie
Bezdrôtové technológieDvojkanálový prenos verzia 2.0
Nízka latencia dynamicky riadená umelou inteligenciou
LatenciaMin. 88 ms
Bluetoothv 5.2
Funkcie
Aktívne potlačovanie okolitého hlukuTri úrovne: vysoká/normálna/nízka
inteligentné dynamické potlačovanie hluku režimom priestupnosti
Detekcia nasadenia do ušípomocou dvoch vstavaných kapacitných senzorov
Okamžité pripojeniepodporované
Ovládanietlakom
Inteligentné interakcieGoogle Assistant
Nájsť moje Vivo TWS
Inteligentné aktualizácie
Batéria a nabíjanie
Nabíjací portTyp-C
Kapacita batérieslúchadlá
43 mA (min) x 2
45 mA (typ) x 2

nabíjacie púzdro
485 mAh (min)
505 mAh (typ)
Výdrž batériePri vypnutom potlačovaní hluku
7,3 hodín na jedno nabitie
26,5 hodín s nabíjacím púzdrom

Pri zapnutom potlačovaní hluku
4,1 hodiny na jedno nabitie
Doba nabíjaniacca 10 minút s nabíjacím púzdrom
cca 60 minút samostatné slúchadlá
Vstup5 V / 0,7 A
Výstup5 V / 0,3 A
Design
OchranaIP54
Rozmeryslúchadlá 23,8 x 22,2 x 30,2 mm
nabíjacie puzdro 60,0 x 24,3 x 45,4 mm
Hmotnosťslúchadlo cca 4,7 g/ks
celková cca 41,9 g

Obsah predajného balenia:

  • Vivo TWS 2 ANC
  • náhradné štuple
  • nabíjací kábel
  • dokumentácia


Buď ako prvý informovaný
o našich novinkách