void* tRrLM2(); //Void Terrarium 2 (Deluxe Edition) Typ konzoly:

DOSTUPNÉ TIEŽ NA void* tRrLM2(); //Void Terrarium 2 (Deluxe Edition) - PS4
59,99 €
24,99 €
Cena bez DPH: 20,83 €
 
Nákupom získaš 10 bodov.
Kód produktu: 453060
NISEN dabing

void* tRrLM2(); //Void Terrarium 2 (Deluxe Edition) [NSW]

O hre

Ponorte sa do hlbín zradného sveta pokrytého toxickými hubami!

Od vývojárov z Nippon Ichi Software prichádza druhý diel série Void Terrarium. V tomto svete zavalenom rozkladom pretrváva jediné svetlo nádeje: mladé dievča menom Toriko, posledný žijúci človek. Jej robotický priateľ, z ktorého sa stal opatrovateľ, Robbie, sa jej postaral o zdravie v pohodlí rozbitého terária vytvoreného pomocou vyradenej AI. V tomto jedinečnom teráriu sa nachádza jediné životné prostredie, ktoré nie je ovplyvnené rastom húb a ponúka bezpečné útočisko pre mladé Toriko.

Napriek tomu, že sprisahanie cloud AI sotva prežilo, Toriko ochorela na ďalšiu záhadnú život ohrozujúcu chorobu. Robbie musí urobiť všetko pre to, aby udržal Toriko v bezpečí a zároveň skúmal pretrvávajúce spomienky cloud AI, aby udržal terárium v bezpečí a našiel liek na Torikovu neznámu chorobu.

Preskúmajte tento pochmúrny, no rozmarný postapokalyptický svet a jeho nekonečné podzemné chodby a kanály, aby ste získali materiály a vyrobili potrebné predmety, aby ste zvýšili svoje štatistiky a zachránili posledného zostávajúceho človeka pred blížiacim sa zánikom.


Kľúčové vlastnosti

  • Majster zbraní
    Postupom cez kobky zvyšujte úroveň svojej obľúbenej zbrane. Ovládanie zbraní vám poskytne extra silu potrebnú na ochranu Torika!

  • Mystery Bonusy
    Mystery Rooms, ktoré sú prístupné cez žlté portály, ponúkajú vzácne truhlice obsahujúce nespočetné množstvo výhod vrátane výkonného vybavenia, nových schopností alebo mimoriadne vzácnych zručností, ktoré môžu zmeniť priebeh vašej expedície.

  • Prispôsobiteľný sprievodca
    Návrat z originálu, void* tRrLM2(); // Void Terrarium 2 ponúka nové možnosti prispôsobenia pre Toriko, vrátane nového oblečenia, účesov a doplnkov! Doprajte jej premenu jej snov!

  • Starostlivosť o terárium
    Udržujte vlhkosť a teplotu svojho terária zasadením semien a pestovaním počas rastu! Potom zozbierajte novú rastlinu, aby ste ozdobili svoje terárium.

Deluxe Edition obsahuje:

  • Plná hra
  • Digitálny Soundtrack
  • Mini Art Book

Trailer


Buď ako prvý informovaný
o našich novinkách