Warlock 2 : The Exiled [Steam]

digitálna distribúcia
Cena s DPH
19,99 €
Cena bez DPH: 16,66 €
 
Nákupom získaš 10 bodov.
Kód produktu: 435274
ParadoxEN dabing
Hra vyžaduje pripojenie k sieti internet a aktiváciu v systéme Steam!

Warlock 2 : The Exiled [Steam] [PC digital]

Svety boli zničené a vy ste boli vyhnaní do jedného z týchto črepov. Nastal čas vrátiť sa do Ardánie a hľadať pomstu na tých, ktorí vás vyhnali. Bitka v rozbitých ríšach obývaných inými exulantmi, nepriateľskými mágmi a desivými tvormi. Po návrate do Ardánie budete čeliť svojej najväčšej hrozbe: United One a jeho štyrom vikárom. Porazte všetkých, ktorí vám odporujú, získajte späť svoj domov a pomstite sa.

Warlock 2 je ťahová strategická hra fantasy vojny. Súperte s veľkými mágmi, veďte mocné armády do divokých bitiek, používajte ako svoje zbrane starodávnu mágiu a vieru.

Zažite výzvu v single alebo multiplayeri. Zahrajte si nový režim „The Exiled“ alebo si hru užite v režime Sandbox.



Fantasy hra ako žiadna iná - diplomatické víťazstvo nie je možné, neoddýchnete si kým vaši nepriatelia nie sú rozdrvení pod genialitou vašej strategickosti. Ťahové hexagonálne mapy Vám dávajú čas, premyslieť si svoj ďalší krok a vašou zbraňou sú rozsiahle armády, ktoré bezúnavne pochodujú naprieč všetkým, čo vám odporuje.

Ste veľký mág - vyberte si, kým chcete byť z rosteru v ktorom je cez 12 mágov, všetci s rôznymi schopnosťami a kúzlami, vyberte si, ktorých ľudí ovládnete na ceste za víťazstvom. Ak mág nie je to, po čom túžite, je tu možnosť upraviť si postavu podľa seba.

Hrdo ovládajte svoju magickú silu. Nie ako skvelý taktický generál, vaše mocné magické schopnosti pomôžu aj v dobíjaní. Opatrne preskúmajte cez 170 kúziel a zvoľte si, v čom sa budete špecializovať - od priamych útočných kúziel, až po terraformovacie. Alebo sa spojte s jedným z bohov a pozbierajte ich mocné požehnanie. S časom sa dokonca naučíte upravovať aj vlastné kúzla.

Rôznorodý svet si žiada rôznorodé prístupy. Viacero náhodne generovaných máp - všetky majú svoje unikátne výzvy a opozíciu na porazenie. Využívajte terén, aby ste sa zvźhodnili.

Rôzne kampane - zvoľte si buď útok na nepriateľov na veľkej mape v sandbox móde, alebo sa vydajte na cestu exilu, príbeh pomsty, plný zvratov, v ktorom sa pomstíte tím, ktorí Vás vyhnali zo sveta Ardanie.

Vybudujte armády - ľudia, ktorích vediete a porážate prinášajú všetci svoje jedinečné jednotky pod vaše vedenie. Zvoľte si, či chcete armádu ľudí, hordy nemŕtvych, alebo ich miešajte podľa seba. Celkovo je v hre šesť rás - každá má svoje slabosti a výhody.



  • Názov vydavateľa: Paradox Interactive
  • Názov vývojára Ino-Co
  • Dátum vydania: 11.04.2014
  • Pegi: 12
  • Žáner: Stratégia

    Minimálne požiadavky:
    Operačný systém: Windows Vista 64-bit, Windows 7 64-bit
    Procesor: Dual Core CPU with 2,66GHz clock speed or higher
    Pamäť: 4 GB RAM
    Grafická karta: nVidia GeForce 8600 GT or ATI Radeon HD 6570
    DirectX: Verzia 9,0
    Pevný disk: 2 GB voľného miesta




    Jedná sa o digitálnu verziu hry Warlock 2 : The Exiled, kód vám bude zaslaný SMS správou alebo e-mailom.


    © 2009 Paradox Interactive AB. Warlock 2 : The Exiled is a trademark of Paradox Interactive AB. All rights reserved.

    Powered by Clausewitz 1.0

  • TITUL OBSAHUJE NASLEDOVNÉ JAZYKOVÉ LOKALIZÁCIE:
    EN dabingDE dabing

    Buď ako prvý informovaný
    o našich novinkách