WD HDD Black, 1TB, 3.5"

predĺžená záruka na tento produkt je 5 mesiacov
5
Cena s DPH
107,99 €
Cena bez DPH: 89,99 €
 
Nákupom získaš 10 bodov.
Kód produktu: 404029
Western

WD HDD Black, 1TB, 3.5" [WD1003FZEX]

Pevné disky WD Black sú navrhnuté pre používateľov stolových počítačov a náročných užívateľov, ktorí požadujú vysoký výkon, a ponúkajú rad možností upgradovania.

Prečo kúpiť HDD WD Black ?

  • Disky WD Black poskytujú inšpirujúci výkon pre ukladanie veľkých multimediálnych súborov fotografií, videí a aplikácií. Vyladený výkon a perfektné možnosti hrania. Disky WD Black poskytujú veľké kapacity na ukladanie rozrastajúcej sa herný knižnice.
  • WD Black disponuje dvojjadrovým procesorom, ktorý vám v porovnaní s jednojadrovým procesorom poskytne dvojnásobok výpočtovej kapacity. Vďaka tomu získate maximálny výkon.
  • Dvojjadrový procesor a masívne dynamická medzipamäť umožňujú najvyššej rýchlosti čítania a zápisu. Algoritmus dynamického prideľovania vyrovnávacej pamäte spoločnosti WD optimalizuje prideľovanie vyrovnávacej pamäte medzi čítaním a zápisom a znižuje tak zahltenie a vylepšuje celkový výkon disku.
  • Pomáha znižovať vibrácie vyvolané systémom z ostatných komponentov a optimalizovať tak výkon a spoľahlivosť. S tým, ako narastá veľkosť hry, rastie aj potreba kapacity. Pevné disky WD Black zaisťujú najlepší výkon a spoľahlivosť pre hry a dlhú 5-ročnú obmedzenú záruku.
  • Softvér Acronis True Image WD Edition, ktorý je zdarma k dispozícii na stiahnutie, dokáže klonovať disky a zálohovať váš operačný systém, aplikácie, nastavenia a všetky vaše dáta.

Technická špecifikácia

Všeobecné funkcie
Rozhrania: SATA III 6 Gb/s
Typ zariadenia: 3.5"
Kapacita: 1TB (skutočná kapacita môže byť nižšia v závislosti od formátovania, párovania operačného systému a ďalších faktorov)
Rozmery: 147 x 101.6 x 26.1 mm
Hmotnosť: 450 g
Výkon
Prenosová rýchlosť: 150 MB/s (Buffer To Disk)
Vyrovnávacia pamäť: 64 MB
Počet otáčok 7200 RPM
Ostatné
Napájanie: čítanie/zápis @ 6.8W
voľnobeh @ 6.1W
pohotovostný režim @ 0.8W
Prevádzková teplota: 0 - 60 °C
Životnosť: 300 000 prepisovacích cyklov
Záruka: 5 rokov

Obsah predajného balenia:

  • WD HDD Black
  • dokumentácia


Buď ako prvý informovaný
o našich novinkách