WD HDD Black D10 Game Drive Externý disk, 8 TB, 3,5"

poštovné zadarmo bez ohľadu na zvolený spôsob dodania...
predĺžená záruka na tento produkt je 3 mesiacov
3
299,99 €
233,99 €
Cena bez DPH: 194,99 €
Nákupom získaš 10 bodov.
QUATRO - nákup na splátky
Kúpiť na splátky cez QUATRO
Kúpiť na splátky cez Home Credit
Kúpiť na splátky cez HOME CREDIT
Kód produktu: 403849
Western

WD HDD Black D10 Game Drive Externý disk, 8 TB, 3,5" [WDBA3P0080HBK-EESN]

WD Black D10 Game Drive prinesie vašej konzole či PC výkonnostné nástroje, ktoré vás udržia na špici. S kapacitou až 8TB je navrhnutý priamo pre hráčov, ktorí chcú rozšíriť potenciál svojej konzoly či PC uložením svojej hernej knižnice do prenosného úložiska.

Prečo kúpiť HDD WD D10 Game Drive ?

  • S rozrastajúcou sa hernou knižnicou budete potrebovať priestor pre ukladanie nových hier, rovnako ako miesto pre staré dobré hry. Herný disk WD_BLACK D10 Game Drive je k dispozícii v kapacite až 8TB, ktorá pojme až do 200 priemerných hier, takže sa nebudete musieť rozhodovať, ktoré hry zmazať, aby ste mali na konzole či PC miesto na nové hry.
  • Herný disk WD_Black D10 Game Drive disponuje dvoma 7,5W nabíjacími porty USB, ktoré uľahčia dobíjanie herného vybavenia a príslušenstva. Disk je starostlivo prispôsobený pre horizontálne i vertikálne umiestnenie a vaša herná výbava bude v okamihu dobitá a pripravená na nové výzvy.
  • V zariadeniach WD_BLACK sa používajú iba také komponenty, ktoré vás v hraní posunú ďalej, nech už hráte čokoľvek. Vďaka rýchlosti až do 250MB/s a 8TB úložného priestoru navyše posunie vašu konzolu či PC na novú úroveň výkonnosti a umožní vám hrať sa bez obmedzení.
  • Disky WD_BLACK už preveril čas a hráči po celom svete im zverujú svoje herné životy. Vďaka spoľahlivosti, optimalizovanému navýšeniu rýchlostí a 3 ročnej obmedzenej záruke sa môžete spoľahnúť, že vám disk WD_BLACK D10 Game Drive na vašej ceste za dokonalým hraním bude kryť chrbát.
  • Disk WD_BLACK vybočuje z hľadiska špičkových úložísk a výkonu zo zabehnutých koľají. Herný disk bol cielene vytvorený pre hráčov a vašej konzole či PC prepožičia potrebné overené a spoľahlivé navýšenie výkonu a kapacity, takže strávite menej času riešením hardvéru a viac času vyhrávaním.

Technická špecifikácia

Všeobecné funkcie
Rozhranie: USB 3.2 Gen 1
Spätná kompatibilita: áno
Kompatibilita: Windows 8 / 8.1 / 10
Mac OS X 10.11 a novší
Playstation 4 s OS 4.50 a vyšší
Xbox One
Kapacita: 8TB (skutočná kapacita môže byť nižšia v závislosti od formátovania, párovania operačného systému a ďalších faktorov)
Typ zariadenia: 3.5 inch
Materiál: neuvedené
Rozmery (Š x V x H): 195 x 125 x 44 mm
Hmotnosť: 980 g
Ostatné
Spotreba energie: neuvedené
Prevádzková teplota: 5 - 35 °C
Záruka: 3 roky

Obsah predajného balenia:

  • WD_BLACK D10 Game Drive
  • USB kábel
  • Napájací adaptér
  • dokumentácia


Buď ako prvý informovaný
o našich novinkách