WD HDD Pevný disk Red Pro, 2 TB, 3,5"

predĺžená záruka na tento produkt je 5 mesiacov
5
149,99 €
122,99 €
Cena bez DPH: 102,49 €
 
Nákupom získaš 10 bodov.
QUATRO - nákup na splátky
Kúpiť na splátky cez QUATRO
Kúpiť na splátky cez Home Credit
Kúpiť na splátky cez HOME CREDIT
Kód produktu: 405771
Western

WD HDD Pevný disk Red Pro, 2 TB, 3,5" [WD2002FFSX]

Pevné disky WD Red Pro s maximálnou kapacitou až do 14TB ponúkajú celú radu riešení pre zákazníkov, ktorý chcú využiť úložisko NAS. Disky vytvorené pre systémy NAS s až 24 pozíciami ponúkajú možnosť uložiť Vaše vzácne dáta do jednej výkonnej jednotky.

Prečo kúpiť HDD WD Red Pro ?

  • Disky WD Red Pro zvyšujú latku pri systémoch NAS s až 24 pozíciami. Vďaka exkluzívnej technoloógii NASware 3.0 od WD môžete každú pozíciu optimalizovať podľa potreby. Táto technológia vylepšuje výkon úložiska Vášho systému prostredníctvom vyššej kompatibility, integráície, možnosti upgradovania a spoľahlivosti.
  • Disky pre stolné počítače nie sú konštruované pre systémy NAS. WD Red Pro s technológiou NASware však tento predpoklad spĺňajú. Tieto disky sú určené pre malé systémy NAS a jedinečný algoritmus zaisťuje rovnováhu medzi výkonom a spoľahlivosťou v prostrediach NAS a RAID. Jednoducho povedané, disk WD Red Pro je jedným z najviac kompatibilných diskov dostupných pre systémy NAS.
  • WD Red pre veľké firmy - Navýšte hodnotu svojej firmy. Umožnite zamestnancom rýchlo a spoľahlivo synchronizovať súbory a zálohovať zložky, alebo zdieľať prácu s klientami.
  • Softvér Acronis True Image WD Edition, ktorý je zdarma k dispozícii na stiahnutie, dokáže klonovať jednotky a zálohovať váš operačný systém, aplikácie, nastavenia a všetky vaše dáta.
  • Senzor otrasov s viacerými osami automaticky rozpozná jemné otrasy, ku ktorým môže dochádzať vo väčších prostrediach NAS, a pri skombinovaní s dynamickou technológiou Fly Height pomáha upraviť každú funkciu čítania a zápisu na kompenzáciu vyšších vibrácií a ochranu dát.

Technická špecifikácia

Všeobecné funkcie
Rozhrania: SATA III 6 Gb/s
Typ zariadenia: 3.5"
Kapacita: 2TB (skutočná kapacita môže byť nižšia v závislosti od formátovania, párovania operačného systému a ďalších faktorov)
Rozmery: 147 x 101.6 x 26.1 mm
Hmotnosť: 1580 g
Výkon
Prenosová rýchlosť: do 164 MB/s (Buffer To Disk)
Vyrovnávacia pamäť: 64 MB
Počet otáčok 7200 RPM
Ostatné
Napájanie: čítanie/zápis @ 7.8W
voľnobeh @ 6.0W
pohotovostný režim @ 1.4W
Prevádzková teplota: 0 - 65 °C
Životnosť: 600 000 prepisovacích cyklov
MTBF: 1 000 000 hodín
Pracovné zaťaženie: 300 TB/rok
Záruka: 5 rokov

Obsah predajného balenia:

  • WD HDD Red Pro
  • dokumentácia


Buď ako prvý informovaný
o našich novinkách