Webová kamera Logitech StreamCam, biela

Cena s DPH
129,99 €
Cena bez DPH: 108,33 €
 
dlhodobo nedostupné
Kód produktu: 419223
Logitech

Webová kamera Logitech StreamCam, biela [960-001297]

Posuňte svoj obsah na ďalšiu úroveň a podeľte sa o svoju vášeň s Logitech StreamCam. Vďaka nedotknutej kvalite obrazu, dvomi mikrofónom smerujúcim dopredu, všestranným možnostiam montáže a pripojiteľnosti USB-C je to dokonalá kamera na vysielanie na vaše obľúbené streamovacie platformy - všetko, čo musíte urobiť, je byť sám sebou!

Logitech StreamCam je ešte výkonnejšia, ak sa používa s programom Logitech Capture. Aplikácia Capture odomkne funkcie StreamCam, ktoré automatizujú expozíciu, rámovanie, stabilizáciu a ďalšie, takže sa môžete sústrediť na tvorbu najlepšieho obsahu.

Už vás nebaví vyzerať trochu fádne? Streamujte a nahrávajte živé, realistické video s plynulým pohybom a ostrými detailmi vo Full HD 1080p pri 60 snímkach za sekundu.

Prestaňte strácať pozornosť uprostred streamov a videí. Sledovanie tváre s AI umožňuje presné zaostrenie a expozíciu bez ohľadu na to, kde ste. Automatická expozícia je jemne vyladená, takže v rôznych svetelných podmienkach vyzeráte čo najlepšie.

Jednoducho otočte kameru StreamCam a okamžite sa prepnite do režimu na výšku. (Musí byť nainštalovaný program Logitech Capture, ktorý je k dispozícii na stiahnutie na adrese logitech.com/Capture ) Vychutnajte si Full HD vo formáte 9:16 - ideálne pre príbehy z Instagramu a Facebooku.

Dosiahnite dokonalý uhol pre akýkoľvek stream alebo video pomocou flexibilných možností upevnenia. Držiak monitora sa vyznačuje možnosťou naklápania a otáčania alebo ho môžete dokonca namontovať na statív. Zabudovaná elektronická stabilizácia obrazu zmierňuje otrasy fotoaparátu pri náhodných nárazoch alebo pohybe

StreamCam, štandard pre rýchle a spoľahlivé pripojenie, využíva USB Type-C na zabezpečenie efektívnych rýchlostí prenosu videa. Kompatibilné s Windows 10 a macOS® 10.14 a novšími.


Buď ako prvý informovaný
o našich novinkách