Wreckreation Typ konzoly:

DOSTUPNÉ TIEŽ NA Wreckreation - PS5Wreckreation - Xbox Series X|S
39,99 €
32,99 €
Cena bez DPH: 27,49 €
 
Nákupom získaš 10 bodov.
Kód produktu: 450251
THQEN titulky
PREDOBJEDNÁVKA - plánovaný dátum uvedenia na trh 31. 12. 2024
predobjednajte si tento produkt ešte dnes, a získate
  • Garanciu poradia - predobjednávky sú vybavované v poradí, v akom sú vytvárané
  • Garanciu rýchleho doručenia - tovar Vám zašleme prioritne ihneď po naskladnení
  • Garanciu najnižšej ceny - pokiaľ dôjde k zníženiu ceny predobjednaného produktu
    medzi jeho objednaním a uvedením na trh, bude Vám cena automaticky znížená

Wreckreation [PC DVD]

Wreckreation je domovom vášho vlastného MixWorldu, až 400 štvorcových kilometrov veľkej pretekárskej ríše, ktorú môžete vytvoriť, tvarovať a zničiť. Jazdite po kompletnom svete vášho vlastného dizajnu spolu s vašimi priateľmi online. V hre Wreckreation sa môžete neustále snažiť predbehnúť, prekonať alebo dokonca zraziť zvyšok sveta na ihriskách a tratiach navrhnutých vami alebo vašimi priateľmi.

O hre

Tvorte hru a pretekajte podľa seba
Vo svojom MixWorld ste GameDJ oráve vy! Teraz máte možnosť vytvárať a ovládať hru. Môže to byť jednoduché vytvorenie rýchleho, individuálneho preteku na ďalšiu križovatku či tímová kaskadérska akcia. Udeľte aj ostatným dočasné právomoci ako „Hosťujúci DJ“. Skúšajte nové veci, experimentujte a vytvárajte si vlastné herné režimy. Zdieľajte ich so svojimi priateľmi alebo komunitou.

Nadizajnujte a prispôsobte čokoľvek
Farby laku, povrchové úpravy, kolesá, plamene, zvuky motora, farby skiel, pneumatiky, brzdové svetlá, manuál alebo páka – čo si len spomeniete, môžete si to prispôsobiť. Možnosti vozidiel budú hneď od začiatku k dispozícii. Koniec koncov, toto je váš MixWorld. Teraz je to vaša cesta a diaľnica, však?

Vytvorte svet pre skutočných kaskadérov
Prispôsobte si svoj MixWorld, ktorý navrhnete. Umiestnite skoky, slučky, kaskadérske rampy, polovičné a plné potrubia, stretávajte sa s pohyblivými prekážkami takmer kdekoľvek vo svojom MixWorld. Stavajte cesty na ceste aj mimo nej, cez jazerá, na more alebo do neba. Keď preskúmate svoj svet, môžete všetko premenovať. Čoskoro bude poznať vaše meno celý svet!

Zmiešajte svoju hudbu
Akú druhú vec urobíte hneď po naštartovaní auta? Ujasnite si, čo budete počúvať. Wreckreation ponúka svoj vlastný ciferník FM rádia zo starej školy so 16 stanicami od Disco po Gospel alebo od Movie Music po Smooth Jazz. Talk Radio poskytuje zmysluplné aktualizácie o tom, čo sa deje vo vašom MixWorld. Môžete tiež streamovať svoj obľúbený zoznam skladieb z účtu Premium Spotify.

Objavte voľné pozemky
Prázdne oblasti, ktoré objavíte vo svojom MixWorld sú len vaše! Toto mesto sme postavili pre príležitosť vybudovať štruktúry, ktoré môžu informovať o MixModes a skúsenostiach nad rámec vybudovaných tratí na jazdenie. Príklad: Pridajte policajnú stanicu a uvidíte viac prítomnosti polície na cestách.

Trailer

Wreckreation - bude dostupný 31.12.2024.

Buď ako prvý informovaný
o našich novinkách