WWE 2K22 (Deluxe Edition) Typ konzoly:

DOSTUPNÉ TIEŽ NA WWE 2K22 (Deluxe Edition) - PS4WWE 2K22 (Deluxe Edition) - PS5WWE 2K22 (Deluxe Edition) - Xbox Series X|S
79,99 €
54,99 €
Cena bez DPH: 45,83 €
 
dlhodobo nedostupné
Kód produktu: 439790
2KEN dabing

WWE 2K22 (Deluxe Edition) [XBOX ONE]



WWE 2K sa vracia so všetkými funkciami, ktoré zvládnete! Nechajte sa vytrhnúť z tribúny a zasiahnite s úplnou kontrolou nad svetom WWE. Zhoďte tie najväčšie a najrealistickejšie vyzerajúce superhviezdy a legendy WWE. Prežite znova kľúčové momenty ikonickej kariéry Rey Mysterio v 2K Showcase. Udrieť tak tvrdo nebolo nikdy také ľahké!



Nový dizajn herného enginu a nové ovládanie. Všetky funkcie, ktoré dokážete zvládnuť.

Skočte do ringu a udrite s kompletnou kontrolou nad svetom WWE.



Možno až príliš úderná hra

Zasadiť tak tvrdý úder nikdy nebolo také ľahké. Všetko od ovládania po strhujúcu grafiku bolo prepracované a pôsobí tak realisticky, ako keby ste stáli pri ringu WrestleMania.



Ovládajte superhviezdy WWE a CLASSIC LEGENDS

Vykonávajte skoky, kopy a dorážačky s tými najväčšími a najrealistickejšími superhviezdami a legendami WWE: The Rock, Sasha Banks, Goldberg, Stone Cold Steve Austin, Brock Lesnar a ďalší.



Prebojujte sa k hviezdnej sláve

Oslávte kľúčové okamihy z ikonickej kariéry Rey Mysteria v rámci 2K Showcase. Booyaka!



Predstavujeme MyGym

Je na vás, aby ste rozhodovali ako generálny manažér WWE. Kočírujte Raw, Smackdown, NXT či NXT UK a zostavte ultimátnu súpisku Superstars a Legends WWE. Potom súťažte proti konkurenčným manažérom a vybudujte tú najväčšiu značku vo svete WWE. Staňte sa špičkovou show pomocou napínavých súperov, prehnaných typov zápasov, stretov počas šampionátov, platením súťaží a neustále silnejúcim pretekom v zbrojení o arény a publikum. Akonáhle si pripravíte scénu, hrajte ako Superstar, zasahujte ako manažér alebo rozhodujte zo zákulisia – voľba je na vás!



Tvorte pre seba, zdieľajte so svetom

Creation Suite je späť a lepší ako kedykoľvek predtým. Buďte sami sebou alebo niekým iným. A potom vstúpte do ringu – kedykoľvek a kdekoľvek na svete.



Šplhajte po rebríčku WWE

Vydajte sa nie na jedno, ale na dve dobrodružstvá MyCAREER s jedinečnými mužskými a ženskými príbehovými linkami, ktoré vám umožnia zvoliť si cestu ako nikdy predtým.



Dajte dohromady vlastnú frakciu

Prvýkrát v sérii vám úplne nový MyFACTION umožní vytvoriť frakciu, ktorá sa vyrovná nWo. Zbierajte, spravujte a vylepšujte Superstars WWE, s týždennými udalosťami a pravidelnými aktualizáciami!



Deluxe Edition obsahuje:

  • Season Pass: 5 balíčkov DLC s novými superhviezdami a legendami, MyRISE Mega-Boost a SuperCharger Pack
  • Undertaker Immortal Pack: 3 ďalšie postavy Undertaker, karty MyFACTION Undertaker EVO s výhodami a bonusmi MyFACTION
  • Starrcade '96 Rey Mysterio Pack: Hrateľná postava zo Starrcade ’96 Rey Mysterio a karta Starrcade ’96 Rey Mysterio Ruby MyFACTION
  • Limitovaná edícia kartičiek WWE SuperCard: Rey Mysterio a Dominik Mysterio





Buď ako prvý informovaný
o našich novinkách