WWI Isonzo: Italian Front (Deluxe Edition) Typ konzoly:

DOSTUPNÉ TIEŽ NA WWI Isonzo: Italian Front (Deluxe Edition) - PS5WWI Isonzo: Italian Front (Deluxe Edition) - Xbox Series X|S
Po dohraní odkúpime naspäť
42,99 €
30,99 €
Cena bez DPH: 25,83 €
 
Nákupom získaš 10 bodov.
Doplnkové služby k produktu:
Ochrana proti poškriabaniu diskov na 3 roky - Antiscratch Care
3 €
Kód produktu: 446891
MaximumEN dabing

WWI Isonzo: Italian Front (Deluxe Edition) [PS4]

WW1 FPS Isonzo je treťou hrou zo série hier WW1, tentoraz sa odohráva na talianskom fronte. Zažite horskú vojnu počas prvej svetovej vojny, keď sa Taliansko stretne s Rakúsko-Uhorskou ríšou! Nový útočný herný režim s bitkami na viacerých mapách ponúka nový zážitok pre čerstvých nováčikov aj vracajúcich sa veteránov!

O hre

Autentická WW1 FPS
Ferocious Alpine warfare otestuje vaše taktické schopnosti v tejto autentickej FPS 1. svetovej vojny. Bitka medzi malebnými vrcholmi, drsnými údoliami a idylickými mestečkami v severnom Taliansku. Veľká vojna na talianskom fronte ožíva a povznáša sa do nečakaných výšin! Vojna medzi Talianskym kráľovstvom a Rakúsko-Uhorskou ríšou vypukla 23. mája 1915. Zahŕňala milióny mužov a niekoľko bitiek – vrátane nie jednej, nie dvoch, ale dvanástich bitiek pri Isonze. Boj sa odohrával vo výškach až 3 600 metrov, pričom nádherné, no smrtiace hory predstavovali výzvy úplne iné ako na západnom a východnom fronte.

Nový útočný herný režim
Nový herný režim Offensive vás dostane priamo do stredu kľúčových historických ofenzív na talianskom fronte – veďte útok cez ohromujúcu taliansku krajinu alebo si pripravte obranu na dynamických bojiskách. Jeden tím má za úlohu zaujať sériu obranných pozícií, zatiaľ čo obrancovia musia tomu zabrániť. Táto obrana siaha od betónových bunkrov vykopaných na úbočiach hôr až po plytké diery – ale nezabúdajte, že samotný členitý terén môže útočníkom spôsobiť problémy.

Zažite Alpine Warfare
Starostlivo si vyberajte svoju rolu a výzbroj, aby ste prežili tento boj vo vysokej nadmorskej výške – zahrajte sa na ostreľovača, aby ste odpálili nepriateľských inžinierov skôr, ako vám prestrihnú drôt, použite puškové granáty na odstránenie nepriateľských guľometov a oveľa viac. Odstreľte svojich nepriateľov na dosah mínometmi, delostrelectvom a leteckou podporou, alebo dokončite prácu zblízka pomocou bajonetu. Dávajte však pozor na obávaný jedovatý plyn...

Vlastnosti edície Deluxe
Deluxe edícia hry WWI Isonzo: Italian Front obsahuje tri ďalšie kozmetické balíčky vrátane rôznych uniforiem, fúzov a predmetov na tvár.

Trailer


Buď ako prvý informovaný
o našich novinkách