Mi body 2 diagnostická váha, biela

28,90 €
26,90 €
Cena bez DPH: 22,42 €
Nákupom získaš 10 bodov.
Kód produktu: 416212
Xiaomi

Mi body 2 diagnostická váha, biela [XMTZC05HM]

Okrem telesnej hmotnosti Vám váha pomôže získať reálny obraz o stave Vášho tela. Vďaka pokročilej technológii s mimoriadnou presnosťou určí napr. objem vody, množstvo svalov, tuku, či kostnej hmoty.

Prečo kúpiť Xiaomi Mi Body Composition Scale 2?

  • Neni tuk ako tuk
    Obvykle používame váhu ako jediné kritérium pre určenie hmotnosti človeka, ale nie je to presné. Pri rovnakej hmotnosti je objem tuku 3 násobkom objemu svalov, takže aj pri rovnakej hmotnosti budú ľudia s nadmerným obsahom tuku tučnejší. Preto je miera telesného tuku kritériom na stanovenie tučnosti a tenkosti. Presná a komplexná stupnica telesného tuku Vám pomôže lepšie pochopiť Vaše telo.
  • Presnejšie meranie je pre váhu najvyššou prioritou
    Senzor z mangánovej ocele v tvare G, ktorý dokáže detekovať miernu zmenu hmotnosti tela na 50 g, vďaka čomu je meranie Xiaomi Mi Body Composition Scale 2 presnejšie. Váženie zároveň podporuje tri jednotky kilogramov, pre ľahké čítanie.
  • Komplexnejšie údaje, mali by ste vedieť viac o svojom tele
    Vysoko presný čip na meranie tuku BIA, môžete poznať 13 údajov tela, ako sú hmotnosť, BMI, rýchlosť telesného tuku, svalová hmota, rýchlosť vody, rýchlosť bielkovín, viscerálny obsah tuku, bazálny metabolizmus atď. V jednom vážení, aby ste úplne porozumeli zdravotnému stavu Vášho tela.
  • Dynamické váženie, statické meranie
    Xiaomi Mi Body Composition Scale 2 dokáže realizovať inteligentné prepínanie režimov dynamického a statického váženia s hmotnosťou len 100 g. Okrem váženia v dynamickom režime a statickom režime môžete tiež merať váhou zeleniny, ovocia, kuriérskych balíkov a ďalších predmetov.
  • Test kondície tela
    Rovnovážna schopnosť je základná schopnosť fyzickej činnosti. Zlepšenie rovnovážnej schopnosti môže znížiť naše riziko pádov a poranení kĺbov. Používateľom teraz na prístroji Xiaomi Mi Body Composition Scale 2 stačí stáť na jednej nohe so zavretými očami, aby pochopili svoju silu.
  • Batérie je možné používať 12 mesiacov
    Xiaomi Mi Body Composition Scale 2 je vybavená Bluetooth 5.0 s nízkou spotrebou energie. Po prepojení s aplikáciou Xiaomi Sports APP môže rýchlo prenášať údaje o tele, ako je hmotnosť a rýchlosť telesného tuku, a inteligentne identifikovať rôznych ľudí, ktorí merajú.
  • Pomáha Vám znižovať tuk
    Aplikácia Xiaomi Sports APP má zabudované hromadné vedecké fitness tutoriály. Či už chcete nabrať svaly, vyformovať sa alebo stratiť tuk, vždy je tu pre Vás vhodný prípravok a profesionálne vedenie osobného vzdelávania získate bez opustenia domova.
  • Jednoduchý vzhľadový dizajn
    Xiaomi Mi Body Composition Scale 2 má jednoduchý a čistý vzhľad, vynikajúci a krásny vzhľad. Vyzerá to ako umelecké dielo a podrobne dotvára estetiku dizajnu. Zaoblený oblúk, leštené biele tvrdené sklo, rovnako ako nefrit Skrytý LED displej, ktorý je nenápadne integrovaný.

Technická špecifikácia

Základná špecifikácia
Merateľný rozsah:100 g - 150 kg
Presnosť čítania:50 g
Jednotky:kilogramy
libry
"catty"
Životnosť batérie:
Prevádzková teplota okolia:0-40°C
Materiál:tvrdenésklo + ABS
Bluetooth:v5.0
Rozmery & hmotnosť
Hmotnosť:1,7 kg
Rozmery:300 x 300 25 mm

Obsah predajného balenia:

  • Smart váha
  • Používateľská príručka
  • batérie niesú súčasťou balenia


Buď ako prvý informovaný
o našich novinkách