Xiaomi elektrická kolobežka 3 Lite, biela

poštovné zadarmo bez ohľadu na zvolený spôsob dodania...
429 €
349 €
Cena bez DPH: 290,83 €
Nákupom získaš 10 bodov.
Kúpiť na splátky cez Home Credit
Kúpiť na splátky cez HOME CREDIT
Kód produktu: 450567
Xiaomi

Xiaomi elektrická kolobežka 3 Lite, biela [6934177755248]

Elektrická kolobežka Xiaomi Mi Electric Scooter 3 Lite je odľahčeným modelom najnovšej verzie v sérii Xiaomi elektrokolobežiek. Štýlový dizajn, dostatočne dlhý dojazd na jazdu mestom, 3 režimy jazdy a nízka hmotnosť. Vďaka pevnej odolnej konštrukcii z hliníka zvládne pohodlnú jazdu aj po nerovnom povrchu. LED osvetlenie, ktoré zaistí viditeľnosť a bezpečnosť pri jazde, je vpredu biele a vzadu červené. Jednoduchosť a ľahkosť kolobežky sa odrazia aj v samotnom dizajne, s minimalistickým dizajnom poslúži aj ako elegantný doplnok, ktorý zložíte aj rozložíte v priebehu troch sekúnd. Po prepojení s mobilnou aplikáciou Mi Home môžete sledovať štatistiky vašej jazdy a ovládať režimy jazdy môžete na modernom displeji. Kolobežka Xiaomi Mi Electric Scooter 3 Lite je tiež vybavená systémom KERS, ktorý spočíva v rekuperácii brzdnej energie a jej následnom uložení do akumulátora kolobežky.

Inovovaný hardvér (nový skladací dizajn) a softvér, plne spĺňajúci nariadenie EN17128: 2020, poskytuje oveľa bezpečnejší zážitok z jazdy.

O produkte

  • LCD displej
    Úplne nový integrovaný displej s lepším zobrazením a čitateľnejšími údajmi. Predstavte si tú dokonalosť – stúpnete si na kolobežku, zaboríte prsty do pohodlných penových riadidiel, citlivý ručný plyn máte na dosah prstov, jedným tlačidlom kolobežku zapnete či vypnete, prepnete rýchlostný režim alebo zapnete predné svetlo a na multifunkčnom displeji počas ľahkej jazdy pozorujete údaje o. i. o vašej rýchlosti. Navyše po prepojení kolobežky s aplikáciou Mi Home môžete sledovať štatistiky z vašej jazdy, používať tempomat, prepínať rýchlostný režim, sledovať stav batérie a updatovať firmvér.
  • Rozbehnite to naplno
    O maximálne pohodlnú a bezpečnú jazdu sa stará výkonný 300 W elektromotor, ktorý vás vytiahne aj do stúpania so sklonom 14 %. Ďalšou zaujímavou vychytávkou je tzv. režim chôdze, keď sa v centre mesta budete pohybovať maximálne rýchlosťou 6 km/h, vďaka čomu sa vyhnete nepríjemným zrážkam s okolím. Využiť môžete aj ďalšie jazdné režimy, a to štandardný 15 km/h a športový 25 km/h.
  • Regenerácia kinetickej energie
    Sofistikovaný systém regenerácie kinetickej energie (KERS) obnovuje kinetickú energiu pohybujúcej sa kolobežky počas dlhšieho brzdenia. Tento systém poskytuje predná elektronická brzda E-ABS.
    Batéria je zabudovaná v základni kolobežky, čo znižuje jej ťažisko a zvyšuje stabilitu jazdy, a zároveň je chránená pred skratom a prebitím.
  • Rýchle zloženie
    Elektrokolobežka Xiaomi Mi Electric Scooter 3 Lite sa pýši kompaktným skladacím dizajnom a nízkou hmotnosťou, takže v prípade potreby stačí uvoľniť riadidlá a sklopiť ich k zadnému kolesu. Sklopením riadidiel získate praktické držadlo na jednoduché prenášanie kolobežky Xiaomi, vďaka čomu ju môžete vziať so sebou napr. do MHD, školy či kancelárie alebo pohodlne uložiť do kufra auta. Zloženie kolobežky Xiaomi Mi Electric Scooter 3 zaberie približne iba 3 sekundy.
  • Mobilná aplikácia
    Kolobežku Xiaomi Mi Electric Scooter 3 Lite ľahko prepojíte s mobilným telefónom pomocou bezdrôtovej bluetooth technológie. Mobilná aplikácia Mi Home umožní kontrolovať kapacitu batérie a hodnotu aktuálneho dojazdu. Rovnako sú zobrazené informácie o prejdenej vzdialenosti a maximálnej dosiahnutej rýchlosti.
  • Technická špecifikácia

    Motor
    Výkon: 300 W
    Max otáčky: neuvedené
    Max krútiaci moment: neuvedené
    Kolesá, brzdy
    Brzdný systém: Kotúčová brzda
    Typ kolies: Nafukovacie pneu
    Priemer kolies: 8,5" (215,9 mm)
    Batéria
    Prevádzkové napätie: 36 V
    Maximálne nabíjacie napätie: 42 V V
    Menovitá energia: 187 Wh
    Kapacita batérie: 5,2 Ah
    Doba nabíjania: približne. 4,5 hodiny
    Rozsah teploty nabíjania: 0 °C - 40 °C
    Jazda
    Rýchlostné režimy: 3
    Max rýchlosť: 25 km/h
    Tempomat: áno
    Dojazd: 20 km
    Trieda ochrany IP: IPX4
    Max stúpanie: 14 %
    Odpruženie: Nie
    LED displej: Áno
    Funkcie: Odhadovaný počet najazdených kilometrov
    Bezpečné pripojenie
    Upozornenia na chyby
    Brzdové svetlo
    Skladací mechanizmus
    Stojan
    Blatníky
    Ostatné
    Možnosť zloženia: Áno
    Mobilná aplikácia: Mi Home Android/iOs
    Max nosnosť: 100 kg
    Max výška jazdca: 120 - 200 cm
    Doporučený minimálny vek: 16 rokov
    Materiál rámu: Hliníková zliatina
    Rozmery kolobežky: Rozložená - 1105 x 430 x 1137 mm
    Zložená - 1104 x 429 x 484 mm
    Hmotnosť: cca 13 kg

    Obsah predajného balenia:

    • Elektrická kolobežka
    • Nabíjačka
    • Imbusový kľúč v tvare T
    • Predlžovacia tryska
    • Skrutka 5x
    • Návod na použitie
    • Dokumentácia

    Súvisiace produkty (1)


    Buď ako prvý informovaný
    o našich novinkách