Xiaomi Mi Motion Activated Night Light 2 (Bluetooth)

17,99 €
10,90 €
Cena bez DPH: 9,08 €
Nákupom získaš 10 bodov.
Kód produktu: 441900
Xiaomi

Xiaomi Mi Motion Activated Night Light 2 (Bluetooth) [MJYD02YL-A]

Nočné svetielko Xiaomi nikdy nesvieti zbytočne. Spustí sa iba v prípade, že je to potrebné - aktivuje sa automaticky vaším pohybom a potom sa opäť zhasne, ak pohyb ustane na dobu 15 sekúnd. Vďaka tomu šetrí náklady vašej domácnosti, jeho úspora elektrickej energie je naozaj citeľná.

Prečo kúpiť Mi Motion Activated Night Light 2 ?

  • Inteligentné nastavenie osvetlenia prostredníctvom aplikácie
    Mi Motion-Activated Night Light 2 (Bluetooth) dokáže rozpoznať ľudský pohyb v tme. Po zistení sa svetlo rozsvieti. Inovácie zariadenia boli vykonané s ohľadom na vás. Nájdite dokonalé osvetlenie pre svoje prostredie. Jas a čas rozsvietenia je možné upraviť v aplikácii Mi Home/Xiaomi Home.
  • Funkcie nezávislých senzorov - vyťažte maximum z pripojení smart link
    Pohodlné a zábavné nočné svetlo Mi Motion-Activated Night Light 2 (Bluetooth) možno použiť ako senzor pohybu a svetelný senzor. Pomocou brány Bluetooth je možné zariadenie nastaviť na pripojenie k rôznym zariadeniam v rôznom čase. Keď vstanete medzi polnocou a 7:00, nočné svetlo vo vašej spálni zaznamená pohyb a automaticky zapne stropné svietidlo Mi Smart LED pri nízkom jase. Keď prídete domov z práce o 19:00, nočné svetlo na verande rozpozná tmavé okolité osvetlenie, pohyb a automaticky zapne stropné svietidlo Mi Smart LED a čističku vzduchu Mi.
  • 360° rotácia pre ešte dostupnejšie svetelné scenáre
    Nočné svetlo môže voľne stáť na rovných povrchoch, ako sú napr. nočné stolíky. Na pripevnenie je možné použiť lepiacu nálepku na základni. Zvýšte jas v šatníkoch a verandách pre jasné osvetlenie bez toho, aby ste museli zapínať hlavné svetlo. Znížte jas na schodiskách a v spálňach pre jemné, nerušivé osvetlenie. Odstráňte nočné svetlo zo základne, aby ste ho mohli používať samostatne.
  • Len tri batérie AA
    Výdrž batérie 365 dní pri najnižšom nastavení jasu a 180 dní výdrže batérie pri najvyššom nastavení jasu. Funkciu nočného svetla môžete vypnúť aj cez aplikáciu Mi Home/Xiaomi Home. Dlhodobé bezproblémové používanie so 17-mesačnou výdržou batérie pri čistom použití ako senzor.
  • Široká 120° detekčná oblasť až do vzdialenosti 6m
    Mi Motion-Activated Night Light 2 (Bluetooth) je vybavené prispôsobenou Fresnelovou šošovkou, ktorá dokáže rozpoznať najcitlivejšie ľudské pohyby. Zariadenie je vybavené extra širokým horizontálnym rozsahom snímača 120°, ktorý dokáže rozpoznať pohyb vo vzdialenosti 6 m pred svetlom a vo vzdialenosti 2,5 m po stranách.
  • Žiadne viditeľné blikanie, žiadne škodlivé modré svetlo
    Zdroj svetla je vedecky nakonfigurovaný pre lepšiu ochranu očí. Vyžaruje 2800 K teplé, jemné žlté svetlo bez viditeľného blikania alebo škodlivého modrého svetla, takže môžete v noci vstávať bez toho, aby ste niekoho rušili.
  • Jednoduchá inštalácia
    Pre presnú detekciu sa odporúča nasmerovať svetlo nadol, keď je základňa namontovaná vo výške viac ako 1,9 m nad podlahou. Z rovnakého dôvodu sa odporúča nasmerovať svetlo nahor, keď je základňa namontovaná pod 0,5 m nad podlahou. Pre rôzne výšky montáže je potrebné upraviť uhol na základe výšky užívateľa a požadovaného scenára použitia, aby sa dosiahol optimálny výsledok.

Technická špecifikácia

Všeobecné
Menovité napätie: 4.5 V
Menovitý výkon: 0.35 W
Svetelný tok: 2.5 - 25 lm
Podporované systémy: Android 4.4 alebo iOS 9.0 a vyšší
Prevádzková teplota: -10°C až +40°C
Rozmery: 80 x 62 mm

Obsah predajného balenia:

  • Mi Motion Activated Night Light
  • dokumentácia


Buď ako prvý informovaný
o našich novinkách