Zaklínač 3: Divoký hon CZ (Kompletná edícia) Typ konzoly:

DOSTUPNÉ TIEŽ NA Zaklínač 3: Divoký hon CZ (Kompletná edícia) - PS5Zaklínač 3: Divoký hon CZ (Kompletná edícia) - NSW
Po dohraní odkúpime naspäť
39,99 €
32,99 €
Cena bez DPH: 27,49 €
 
Nákupom získaš 10 bodov.
Doplnkové služby k produktu:
Ochrana proti poškriabaniu diskov na 3 roky - Antiscratch Care
3 €
Kód produktu: 456369
BandaiCZ titulky
 
Chceš ušetriť 6 € ? Tento produkt predávame aj ako bazár za 26,99 €

Zaklínač 3: Divoký hon CZ (Kompletná edícia) [Xbox Series X|S]

O hre

The Witcher 3: Wild Hunt v novej edícii – RPG hra vyvinutá s cieľom využiť výhody najvýkonnejšieho herného hardvéru. Nová generácia hry bude obsahovať celý rad vizuálnych a technických vylepšení – vrátane sledovania lúčov a rýchlejšieho načítania v základnej hre, v oboch rozšíreniach a v celom extra obsahu.

The Witcher 3: Wild Hunt, víťaz viac ako 800 ocenení, vrátane 250 ocenení Hra roka, je RPG hra odohrávajúca sa vo fantastickom otvorenom svete plnom dobrodružstva, nebezpečenstva a záhad. Ako profesionálny zabijak príšer Geralt z Rivie sa hráči musia vydať hľadať Dieťa proroctva – mocnú entitu, ktorá môže poslať svet špirálovito do záhuby. Na ceste sa zaklínač ocitne nielen pred mocnými nepriateľmi, ale aj s ťažkými rozhodnutiami, ktorých dôsledky sa budú niesť v celom epickom príbehu hry.

The Witcher 3: Wild Hunt Complete Edition pre next-gen prichádza so základnou hrou, ako aj s každým ďalším vydaným obsahom. To zahŕňa obe príbehové rozšírenia, Hearts of Stone a Blood and Wine, ako aj všetkých 16 bezplatných DLC. Kompletná edícia ponúka celkovo viac ako 150 hodín hrania.


Kľúčové vlastnosti

  • Gigantický otvorený svet, ktorý môžete preskúmať
    Navštívte luxusné a skorumpované mesto Novigrad, čelte mrazivému chladu vetrom ošľahaných ostrovov Skellige a postavte sa temným silám, ktoré sa túlajú opusteným a spustošeným územím nikoho. Plavte sa po otvorených moriach, potápajte sa pri hľadaní dávno stratených artefaktov alebo cválajte so svojím koňom do boja - Svet Zaklínača láka k preskúmaniu.

  • Bezkonkurenčný románový príbeh, ktorý zahŕňa viac ako 150 hodín hrania
    S viac ako 100 hodinami hrania základných a vedľajších úloh a viac ako 50 hodinami dodatočného obsahu, The Witcher III: Wild hunt kombinuje intenzívnu, dejom riadenú príťažlivosť tradičných RPG hier so slobodu výberu môžu ponúknuť iba hry s otvoreným svetom. Robte rozhodnutia a čelte ich dôsledkom, aby ste odomkli konce prispôsobené tomu, ako hráte.


Trailer

TITUL OBSAHUJE NASLEDOVNÉ JAZYKOVÉ LOKALIZÁCIE:
CZ titulkyEN dabingHU titulky

Buď ako prvý informovaný
o našich novinkách