Zwilling Enfinigy Pro rychlovarná kanvica 1,7l sklenená čierna 1850W

149 €
139 €
Cena bez DPH: 115,83 €
 
dlhodobo nedostupné
Kód produktu: 446824
Zwilling

Zwilling Enfinigy Pro rychlovarná kanvica 1,7l sklenená čierna 1850W [A0085085]

Programovateľná rýchlovarná kanvica zo skla Zwilling Enfinigy v modernom dizajne čiernej farby bola vyrobená s objemom 1,7 l. Uľahčí vám prípravu nápojov za pomoci 6 vopred nastavených teplôt varenia na prípravu kávy, čaju či prípravu potravín pre najmenších. Umožňuje tiež ohrev v dojčenskej fľaštičke alebo jej sterilizáciu. Vďaka 10 programom a filtru na čaj si s jej pomocou vychutnáte svoj obľúbený čaj.

Prečo kúpiť rýchlovarnú kanvicu Enfinigy?

  • Praktické funkcie: Praktickou vychytávkou je u rýchlovarnej kanvice Zwilling Enfinigy možnosť použitia nerezového filtra na sypaný čaj priamo v kanvici. Ako, pýtate sa? Po ohriatí vody na vami požadovanú teplotu nakliknete nerezový filter aj s čajom na veko a vložíte do kanvice s vodou. Po vylúhovaní čaju vďaka jednoduchému systému uchytenia len jednoducho vyberiete veko aj s filtrom, stlačíte stredový gombík na uvoľnenie a filter odložíte na malý odkvapkávač, ktorý je súčasťou balenia. Navyše táto kanvica obsahuje časovač na nastavenie doby lúhovania čaju so zvukovým signálom. Zahŕňa aj funkcia udržiavania dosiahnutej teploty po dobu 30 minút.
  • Množstvo programov: Kanvica Enfinigy umožňuje výber zo šiestich (10 prednastavených programov na prípravu čaju a 6 prednastavených teplôt ohrevu vody) prednastavených programov , ľahko a za pomoci dotykového displeja umiestneného na základni kanvice. Kanvicou môžete otáčať o 360 ° pre pohodlné použitie.
  • Jednoduchá manipulácia: Prívodný kábel s dĺžkou 0,7 m je umiestnený na základni, s kanvicou tak môžete voľne manipulovať. Úložný priestor na elektrický kábel je v základni kanvice. Vďaka možnosti odobratia veka sa veľmi ľahko čistí.
  • Možnosť sterilizácie dojčenských fliaš: Príjemným bonusom je skrytá varná špirála , vďaka čomu sa kanvica ľahko čistí a je možné ju navyše používať na ohrev či sterilizáciu dojčenských fľaštičiek . Pri udržaní teploty na 100 °C umožňuje sterilizáciu fľaštičiek na dojčenské mlieko

Technická špecifikácia

Objem 1,7 l
Príkon 1550 - 1850 W
Napätie 220 - 240 V
Frekvencia 50/60 Hz
Dĺžka prívodného kábla 0,7 m
Farba Čierna
Materiál Nerezová oceľ, plast
Rozmer 265 × 200 × 200 mm
Hmotnosť 1,7 Kg

Obsah predajného balenia:

Kanvica Enfinigy
Dokumentácia


Buď ako prvý informovaný
o našich novinkách