Zwilling Mixér Enfinigy, 1,8 l, nerez

Cena s DPH
349 €
Cena bez DPH: 290,83 €
 
dlhodobo nedostupné
Kód produktu: 446775
Zwilling

Zwilling Mixér Enfinigy, 1,8 l, nerez [A0067574]

Revolúcia v mixovaní


Stolný mixér Enfinigy nemeckej značky Zwilling J. A. Henckels vás zaujme svojim nadčasovým designom v elegantnom matne čiernom prevedení. V jeho srdci sa však ukrýva poklad - špeciálne vyvinutý nerezový nôž na mixovanie. Vďaka dokonalému tvaru sú výkony mixéra prekvapujúce. Dvojitý mixovací nôž s okrídlením je vyrábaný v Solingene. Spoločne so špeciálnym ozubením v dizajne pirane a výkonným motorom s príkonom 1600 wattov garantuje rýchle a homogénne mixovanie. Vďaka premyslenému tvaru nádoby potom dosahuje mixér Enfinigy dokonalé výsledky.





  • Intuitívne ovládanie
    Ovládací gombík umožňuje rýchly výber zo 6 prednastavených programov (smoothie, koktaily, zmrzlina, drvenie ľadu, pulzná voľba pre hladšiu textúru a čistenie) a 12 nastavení rýchlosti. Môžete tak pripraviť chutné mliečne koktaily, dipy, omáčky a ďalšie. Prepínač otočíte na symbol požadovaného programu a potom stlačíte tlačidlo napájania. Doba prípravy sa zobrazuje na displeji. Po ukončení mixovania mixér zapípa.

  • Puristický dizajn
    Puristický dizajn používajúci monoblok s jediným tlačidlom a integrovaným LCD displejom uľahčujú čistenie základne. Ovládanie mixéra je intuitívne, vďaka pictogramom na displeji priamo návodné. Samozrejmosťou je bezpečnosť použitia. Integrovaná poistka nedovolí chod mixéra v prípade, že veko nie je zatvorené alebo je zle nasadená mixovacia nádoba. V prípade, že je veko mixéra nadvihnuté počas chodu zariadenia, mixér sa sám vypne, čím predchádza nechcenému poraneniu.

  • Veľkosť nádoby, ktorá vyhovie každému
    Veľká mixovacia nádoba s objemom 1,8 litra s rebrovaním bola vyrobená z Tritanu. Ide o nerozbitný priehľadný materiál bez bisfenolu A, ktorý odoláva vysokým aj nízkym teplotám a ľahko sa čistí. Odporúčame ručné umývanie či prednastavený samočistiaci program, pri ktorom naplníte použitú nádobu 0,5 l teplej vody s umývacím prostriedkom a necháte mixér pracovať. Neskôr ho vypláchnete čistou vodou.

  • Ostrý mixovací nôž "Piranha"
    Zwilling je solingenským majstrom nožiarov. Nie je preto divu, že jeho špeciálny nôž uložený v nádobe v sebe spája silu a presnosť. Je dlhodobo ostrý vďaka použitiu know-how spoločnosti Zwilling J. A. Henckels z dlhoročnej výroby nožov. Vyrobený bol zo špeciálnej zliatiny ocele. Inžinieri nôž opatrili špeciálnym ozubením v dizajne pirane, ktoré pomáha rýchlo a homogénne mixovať suroviny, bez vlákien a hrudiek.


  • Množstvo programov a úrovní
    Otočným gombíkom je možné zvoliť 6 automatických programov a 12 rýchlostných stupňov. Pre viac možností miešania.

  • Bezpečnosť na prvom mieste
    Vďaka bezpečnostnej poistke sa prístroj spustí až po správnom nasadení veka a automaticky sa vypne, ak sa počas procesu mixovania odstráni.


Technická špecifikácia

Príkon: 1600 W
Napätie: 220 - 240 V
Frekvencia: 50/60 Hz
Počet otáčok 32 000
Objem nádoby: 0,8 l
Počet rýchlostí: 12
Programy: Pulzný spínač
Smoothie
Kokteil
Zmrzlina
Drtenie ľadu
Samočistenie
Farba: Nerezová/biela
Rozmery: 42,3 x 19,3 x 19,3 cm
Hmotnosť: 4,7 kg

Obsah balenia:

  • Mixér Enfinigy
  • Mixovacia nádoba
  • Dokumentácia

Produktové video

Súvisiace produkty (1)


Buď ako prvý informovaný
o našich novinkách