Killzone Trilogy [PS3] - BAZÁR (použitý tovar)

Po dohraní odkúpime naspäť
Cena s DPH
20,99 €
Osobitný režim 0% DPH
 
dlhodobo nedostupné
Kód produktu: 230161
PlayStation

Killzone Trilogy [PS3] - BAZÁR (použitý tovar)

  • hra je z výkupu a je 100% funkčná a odskúšaná
  • obal bez poškodenia, médium bez škrabancov
  • záruka 12 mesiacov

Popis nového produktu:

Balenie obsahuje hru Killzone remasterovanú v HD, hry Killzone 2 a Killzone 3 a všetky multiplayerové balíčky máp.

Killzone
Killzone je tímová FPS odohrávajúca sa v blízkej budúcnosti v období planetárnej kolonizácie. Čerpajúc inšpiráciu z klasických vojenských konfliktov 20. storočia zachytáva Killzone intenzívnu realitu vojny medzi ISA Command a nemilosrdnou, militaristickou frakcio separatistov s názvom Helghast.

Úspech planetárnej kolonizácie viedol po rokoch k tomu, že niekoľko planét sa stalo obývanými ľuďmi. Zatiaľ čo sa väčšina kolónií zhodla a vytvorila ISA, Helghast, nemilosrdná, militaristická frakcii separatistov sa dištancovala a tajne plánuje totálnu vojnu.

Killzone sa odohráva počas počiatočného úderu Helghastu na neďalekú kolóniu Vecta. Nakoľko orbitálna obrana Vecta City záhadne zlyhala, Helghast boli schopní pristáť a vysadiť svojich vojakov rýchlo a bez odporu. Keď sú planetárne obrané sily premožené a rozptýlené do mesta, Váš počiatočný cieľ ako člena ISA je eskortovať vysoko postaveného úradníka na miesto evakuácie.

Killzone ponúka štyri hrateľné postavy a niekoľko herných režimov, vrátane singleplayer, tímového a kompetitívneho multiplayeru a online hry až pre 12 hráčov. Vybaviť sa môžete arzenálom viac ako 27 rôznych zbraní inšpirovanými súčasnou modernou výzbrojou. V hre sa nachádza 21 zbraní, ktoré môžete niesť, päť zabudovaných zbraní a ručné granáty. Viac ako 11 detailných prostredí predstavuje drsnú realitu vojnou zničenej planéty v spojení s jedinečným grafickým štýlom navrhnutým tak, aby zachytával realizmus intenzívnych vojenských stretnutí.

  • Killzone je FPS určená exkluzívne pre konzolu PlayStation 2.
  • Killzone je epický konflikt, odohrávajúci sa v blízkej budúcnosti, medzi elitnými ľudskými jednotkami ISA a inváziou Helghast.
  • Killzone predstavuje unikátny grafický štýl zachytávajúci realizmus intenzívnych vojenských stretnutí.
  • Killzone je inšpirovaný klasickými vojenských konfliktami ľudskej histórie (zákopovými bitkami 1. svetovej vojny, obliehaním miest 2. svetovej vojny a partizánskou vojnou v džungliach Vietnamu).
  • Killzone je pohlcujúci filmový zážitok začlenený do niekoľkých herných režimov (singleplayer, tímový a kompetitívny multiplayer a online).
  • Online širokopásmová hrateľnosť podporuje hru až 12 hráčov v spojení s technológiou hlasovej komunikácie cez USB headset pre PlayStation 2.
  • Na výber sú štyri postavy, z ktorých každá má špeciálne schopnosti a zbrane pre Váš individuálny herný štýl (preplazte sa džungľou, alebo sa prestrieľajte uličkami).
  • Killzone ponúka 11 detailných prostredí, ktoré predstavujú drsnú realitu vojnou zničenej planéty.
  • Vybavte sa arzenálom 27 rôznych zbraní ovplyvnených dnešnou modernou vojenskou technikou (21 zbraní, ktoré môžete niesť, päť zabudovaných zbraní a ručné granáty).
  • Vysoko pokročilá umelá inteligencia umožňuje nepriateľom z Helghast odhadnúť ohrozenie, udržiavať povely pre jednotky a dodržiavať taktiku sebazáchovy pre unikátny akčný zážitok.
  • Killzone prináša originálny sountrack od Pražskej komornej filharmónie a speváckeho zboru.

    Killzone 2
    Dva roky po útoku Helghastu na Vecta prenáša ISA boj na nepriateľskú domovský svet Helghan. Cieľ ISA je jasný: zajať vodcu Helghastu, cisára Visari a zastaviť vojnovú mašinériu Helghastu.

    V úlohe Seva, bojom zakaleného veterána a člena špeciálnej jednotky známej ako Legion, povediete skupinu vysoko vycvičených vojakov na misiu vyradiť hrozbu Helghastu. Pre Seva a jeho jednotku je invázia na Helghan len začiatkom. Po poverení zaistiť Pyrrhus, hlavné mesto, Vaša jednotka rýchlo zistí, že Helghast je impozantný nepriateľ na svojej domovskej planéte. Nielen že sa prispôsobili nehostinným podmienkam planéty, ale taktiež ovládli energetické zdroje, ktoré teraz môžu použiť v boji proti ISA. Sev zistí, že jeho tím nebojuje len proti nepriateľským silám. Ich najhorším nepriateľom môže byť samotná planéta.

    Počas celej kampane Vás čakájú realistická a prispôsobujúca sa umelá inteligenciu nepriateľov i Vašich spolubojovníkov, zničiteľné prostredia a úžasne detailné scenérie. Navyše môžete využiť celý rad nových zbraní a vozidiel vo vojne proti Helghastu. Vďaka rozsiahlej singleplayer kampani a vzrušujúcemu multiplayerovému režimu prináša Killzone 2 celý rad nových herných prvkov a intenzívny dej, ktorý Vás opäť riadiť vyzýva vstúpiť do radov ISA a bojovať proti Helghastu ... tentoraz na domovskej planéte nepriateľa.

  • Zažite realistické, atmosférické prostredia, ktoré dynamicky reagujú na drsné podmienky na planéte Helghan.
  • Staňte sa svedkami zničujúcich účinkov klímy Helghan, ktorá prinúti Vás a Vašich nepriateľov prispôsobiť sa novej taktike.
  • Ovládajte arzenál nových a unikátnych zbraní a vozidiel, ako dodatok k známym a dôveryhodným klasikám ako M82-G a STA-52 LA z Killzone.
  • Postavte sa hrôzostrašným nepriateľov, ktorí sa naučili ovládať samotné nepriateľské prostredie Helghanu proti Vám.
  • Vďaka unikátnemu vizuálnemu štýlu hry Killzone 2, výkonu konzoly PlayStation 3, použitiu nástrojov Edge a proprietárnej technológii vyvinutej štúdion Guerrilla sľubuje hra ohromiť Vás svojou grafikou, hladkou animáciou postáv, detailným prostredia plným efektov a filmovými scénami v reálnom čase.
  • Zažite krásne nasvietený svet oživený technológiou renderovania. Svetelné zdroje vrhajúce viac tieňov odhaľujú vysoko detailné prostredie a animácie postáv.
  • So skutočným next-gen zvukom s podporou 7.1 priestorového zvuku sa ešte viac ponoríte do herného sveta. Nielenže si všimnete rozdiel medzi scénami odohrávajúcimi sa vo vnútri a vonku, ale zistíte aj, že zvuku a hudba sú dynamické a kontextuálne.
  • Špeciálne efekty poskytujú bezkonkurenčnú vizuálnu vernosť. S technológiami anti-aliasing pre celú obrazovku, motion blur a triedením farieb založenom na hĺbke zažijete obraz, ktorý je ostrý, hladký a plný detailov.

    Killzone 3

    Hra podporuje pohybové ovládanie PlayStation Move.

    V pokračovaní Killzone 2 nájdete cisára Visariho, bezohľadného diktátora Helghastu, mŕtveho pri nohách Seva a Rica. Táto vojna je však ďaleko od víťazného zakončenia. V dôsledku Visariho smrti sa Helghan stal svetom politických intríg, rýchlych bojov a vrážd. Teraz dvaja najmocnejší muži na Helghane bojujú pre získanie úplnej a absolútnej dominancie, zatiaľ čo Visariho vízie Helghanu sú v ohrození. S obmedzenými zásobami a bez záloh musí teraz ISA bojovať, nie aby vyhrala vojnu, ale aby prežila tú prehratú.

    S využitím celej rady nových zbraní a vozidiel bojujte o prežitie ľudstva. Rozmanitosť Helghastu je teraz väčšia ako kedykoľvek predtým a čeliť musíte vojakom s jetpackmi, rovnako ako nepriateľom používajúcim zbrane hromadného ničenia. Killzone 3 dôkladne preskúma planétu Helghan a predstavuje celú šírku zničiteľných prostredí a úžasne detailných scenérií. Vďaka rozsiahlej singleplayer kampani a vzrušujúcemu multiplayerovému režimu prináša Killzone 3 celý rad nových herných prvkov a intenzívny dej, ktorý Vás opäť vyzýva vstúpiť do radov ISA a bojovať proti Helghastu.

  • Produkcia v hollywoodskom štýle s akčne zameraným príbehom, ktorý odráža tému boja Dávida s Goliášom.
  • Oveľa väčšie prostredia v hre, vrátane nukleárnych pustatín, mimozemských džunglí a arktických pláni. Úrovne sú až 10 krát rozsiahlejšie ako tie v Killzone 2.
  • Plne vylepšený herný engine s novými optimalizovanými systémami pre streaming dát, ktoré hladko načítavajú textúry a hudobný obsah.
  • Nový brutálny melee systém s radom rôznych útokov.
  • Ovládajte arzenál moderných zbraní, ako je napríklad raketomet Wasp, ako prídavok k známym a dôveryhodným klasikám ako je napríklad útočná puška M82-G z Killzone.
  • Postavte sa nových plemenám hrôzostrašných nepriateľov rasy Helghast, ktoré používajú rad nových zbraní a schopností.
  • Dôležitosť vozidiel v hre výrazne vzrástla. Teraz ste schopní bojovať pomocou vozidiel Intruder, môžete využívat jetpack a máte prístup k množstvu funkcií pozemných vozidiel.
  • Killzone 3 podporuje plne stereoskopickú 3D hrateľnosť.
  • Výrazne zlepšené ovládanie, rovnako ako omnoho pestrejšia umelá inteligencia.
  • Opäť sa zdvihla latka grafickej stránky začlenením streamovania textúr v priebehu hry.
  • Killzone 3 využíva HDR audio systém, ktorý umožňuje hre dynamicky zamerať audio hĺbku poľa. Vďaka tomu počujete efekty v kontexte a akcia je tak oveľa blišžia a osobnejšia, rovnako ako pútavejšia.

    Killzone Trilogy obsahuje navyše:

  • Multiplayerové balíčky máp pre hru Killzone 2 (Steel & Titanium Pack, Flash & Thunder Pack, Napalm & Cordite Pack)
  • Multiplayerové balíčky máp pre hru Killzone 3 (Killzone 3 Steel Rain Map Pack, Killzone 3 Retro Map Pack, Killzone 3 From The Ashes Map Pack)


  • Buď ako prvý informovaný
    o našich novinkách