Little Nightmares 2 (Day One Edition) [XBOX ONE] - BAZÁR (použitý tovar)

Po dohraní odkúpime naspäť
Cena s DPH
20,99 €
Osobitný režim 0% DPH
 
dlhodobo nedostupné
Kód produktu: 418972
Bandai

Little Nightmares 2 (Day One Edition) [XBOX ONE] - BAZÁR (použitý tovar)

  • hra je z výkupu a je 100% funkčná a odskúšaná
  • obal bez poškodenia, médium bez škrabancov
  • zmluvná záruka 12 mesiacov

Popis nového produktu:

Little Nightmares 2 je napínavá adventúra, v ktorej hráte ako Mono, mladý chlapec uväznený vo svete, ktorý bol prevrátený naruby prenosom z ďalekej veže. So Six, dievčaťom v žltom plášti, ako jeho sprievodkyňou, sa Mono vydá odhaliť temné tajomstvá Signálnej Veže a zachrániť Six od jej hrozného osudu. Ich cesta však nebude jednoduchá, pretože Mono a Six sa postavia množstvu nových hrozieb od strašných obyvateľov tohto sveta. Dokážete sa postaviť týmto novým, Little Nightmares?
  • Zoberte Mono a Six na ich nové dobrodružstvo, zatiaľ čo noví obyvatelia číhajú aby strašili vaše kroky a vyrušili váš spánok. Prekabáťte sadistického Teachera, prežite krvilačného Huntera a množstvo ďalších, zimomriavky naháňajúcich postáv až po samotné zlo.
  • Utečte zo sveta, ktorý je prehnitý z vnútra. Vaša cesta vás vezme naprieč strašidelnými lesmi, cez zlovestné školy, na vašej výprave do hroznej Signálnej Veže aby ste odhalili zdroj zla, ktoré sa šíri cez TV obrazovky po celom svete.
  • Six pomaly mizne z tohto sveta a jej jediná nádej je pomôcť Monovi dostať sa do Signálnej Veže. V tomto svete nočných môr ste jej jediné svetielko nádeje. Dokážete nájsť odvahu aby ste sa obránili voči vašim mučiteľom a kooperovali so Six aby ste zistili čo sa vlastne v tej Veži deje?
    Little Nightmares 2 (Day One Edition) obsahuje:hru Little Nightmares 2, digitálny obsah - Nomes Attic a špeciálny predmet Nomes Hat, digitálny mini-soundtrack.


  • Buď ako prvý informovaný
    o našich novinkách