Metroid: Dread (Special Edition) Nintendo SWITCH

99,99 €
89,99 €
Cena bez DPH: 74,99 €
 
dlhodobo nedostupné
Kód produktu: 433915
NintendoEN dabing

Metroid: Dread (Special Edition) [NSW]

Pripojte sa k medzigalaktickému lovcovi odmien Samusovi Aranovi v jej prvom novom príbehu 2D Metroid ™ po 19 rokoch

Samusov príbeh pokračuje po udalostiach v hre Metroid Fusion, keď zostupuje na planétu ZDR, aby preskúmala záhadný prenos odoslaný do Galaktickej federácie. Odľahlú planétu ovládli začarované mimozemské formy života a mrazivé mechanické hrozby. Samus je obratnejšia a schopnejšia ako kedykoľvek predtým, ale dokáže prekonať neľudskú hrozbu, ktorá sa šíri v hlbinách ZDR?

Postavte sa tvárou v tvár neúprosnému E.M.M.I. Kedysi výskumné stroje extrahujúce DNA, impozantný E.M.M.I. teraz lovia Samusa. Napätie je vysoké, pretože sa vyhýbate týmto E.M.M.I. aby sa vyhli krutej smrti a zároveň našli spôsob, ako ich zničiť. Zistite, čo zmenilo tieto robotické zázraky na metlu ZDR a utečte so svojim životom.

Cítite, ako Samusova sila rastie, ako získavate manévre a schopnosti? Získavajte nové a známe schopnosti pri prechádzaní mnohými prostrediami tohto nebezpečného sveta. Parkujte cez prekážky, kĺzajte sa tesnými priestormi, postavte sa nepriateľom a prebojujte sa planétou. Vráťte sa do oblastí a použite svoje nové schopnosti na nájdenie vylepšení, alternatívnych ciest a cesty vpred. Preskúmajte rozľahlú mapu, vyhýbajte sa a zničte E.M.M.I. robotov a prekonať hrôzu sužujúcu ZDR.

Metroid: Dread (Special Edition) obsahuje:

  • Hru Metroid: Dread
  • SteelBook
  • 190-stranovú 2D knihu Metroid s ilustráciami a umením z hry
  • Päť kariet zobrazujúcich všetky obaly všetkých piatich hier tejto epickej päťdielnej ságy.

    metro_special




  • Súvisiace produkty (1)


    Buď ako prvý informovaný
    o našich novinkách