Xiaomi Air Purifier 4 Lite, vystavený, záruka 21 mesiacov

150,90 €
112,99 €
Cena bez DPH: 94,16 €
 
Nákupom získaš 10 vernostných bodov.
QUATRO - nákup na splátky
Kúpiť na splátky cez QUATRO
Kúpiť na splátky cez Home Credit
Kúpiť na splátky cez HOME CREDIT
QUATRO splátky bez navýšenia na 10 mesiacov - AKCIA
Kód produktu: 475367
Xiaomi
pouzity
JEDNÁ SA O VYSTAVENÝ - PLNE FUNKČNÝ TOVAR, ktorý môže obsahovať drobné oderky spôsobené bežným používaním. Tovar je dodávaný s kompletným originálnym balením. Ide o tovar, ktorý mohol byť určitú dobu vystavený na predajni alebo inom výstavnom mieste. Pre uvedenú kategóriu tovaru poskytujeme záručnú dobu 21 mesiacov (v prípade nákupu na IČO 12 mesiacov).

Xiaomi Air Purifier 4 Lite, vystavený, záruka 21 mesiacov [6934177751158]

  • Plne funkčný tovar, ktorý môže obsahovať drobné oderky spôsobené bežným používaním. Tovar je dodávaný s kompletným originálnym balením. Ide o tovar, ktorý mohol byť určitú dobu vystavený na predajni alebo inom výstavnom mieste. Pre uvedenú kategóriu tovaru poskytujeme záručnú dobu 21 mesiacov (IČ: 12 mesiacov).
    Xiaomi Smart Air Purifier 4 Lite je kompaktná inteligentná čistička vzduchu. Pomáha v domácnosti proti prachu, zápachu z varenia, fajčeniu, znižuje zápach a chlpy domácich zvierat. Ideálne pre alergikov. Vhodné pre miestnosti s rozlohou 25-43 m2. 360° nasávanie vzduchu, trojvrstvová filtrácia vzduchu zachytí až 99,97 % častíc s veľkosťou 0,3um a väčšou. Tichý nočný režim 33,4 dB(A). Samozrejmosťou je podpora WiFi, mobilná aplikácia Mi Home a Google Assistant, Amazon Alexa. Stavový dotykový displej OLED.

    O produkte

    • Tri vrstvy filtrácie pre čistý vzduch
      Rozlúčte sa so znečistením ovzdušia a privítajte nový, čistý život s filtrom tri v jednom v ktorom je miera filtrácie častíc 0,3 µm 99,97 %. Filter sa postará o filtrovanie znečistenia ovzdušia vrstvu po vrstve. Aktívne uhlie má 1,8-krát vyššiu mieru adsorpcie, čím účinne odstraňuje škodlivé plyny, ako sú prchavé organické zlúčeniny bežne sa vyskytujúce v domácnosti, a tiež odstraňuje pachy a udržuje vzduch svieži.
    • Jeden filter je možné používať až rok
      Vysoko výkonný filter má veľkú povrchovú plochu a obsahuje veľké množstvo kvalitného aktívneho uhlia. Filtre vydržia 6-12 mesiacov pre dlhotrvajúci výkon a menej výmen. Vaša čistička vás automaticky upozorní, ak je životnosť vášho filtra nízka.
    • LED obrazovka zobrazuje kvalitu vzduchu
      Pomocou LED displeja môžete okamžite zobraziť údaje PM2,5, vnútornú teplotu a vlhkosť a informácie o stave Wi-Fi a prevádzkovom režime. Skontrolujte kvalitu vzduchu pomocou farebného svetelného pruhu a nechajte systém automaticky nastaviť najlepší režim čistenia.
    • Ľahké dýchanie za každých okolností
      Xiaomi Smart Air Purifier 4 Lite má častice CADR až 360 m3/h a je schopný dodať 6000 l čistého vzduchu za minútu. Výkonné rýchlosti čistenia udržia vzduch vo vašej domácnosti čistejší dlhšie.
    • Účinná eliminácia zápachu v domácnosti
      Miera absorpcie aktívneho uhlia je 1,8-krát vyššia, čo umožňuje efektívne odstraňovanie bežných škodlivých plynov, ako sú VOC, z vášho domova, ako aj elimináciu zápachu, aby bol vzduch čerstvý.
    • Kompaktná ochrana pre váš domovSo základnou plochou menšou ako pri hárku papiera formátu A4 môžete čističku jednoducho uložiť do malých priestorov. Bezstarostné čistenie, ktoré vám šetrí miesto.
    • Tichá prevádzkaNerušený spánok vďaka nočnému režimu fungovania, ktorý neprekračuje hlučnosť 33,4dB.

    Technická špecifikácia

    Príkon: 33 W
    Vzduchový výkon: 360 m3/h
    Počet stupňov filtrácie: 3
    Ionizácia: nie
    Displej: LED dotykový
    Vhodné pre miestnosti: 25 - 43 M2
    Životnosť filtra: 6 ~ 12 mesiacov
    Typ filtra: HEPA
    Maximálny zvukový výkon: 33,4 - 61 dB (v závislosti od režimu prevádzky)
    Menovitá frekvencia: 50/60 Hz
    Veľkosť: 240 x 240 x 533,5 mm
    Hmotnosť: 4,8 kg

    Obsah predajného balenia:

    • Čistička vzduchu
    • Filter
    • Napájaci kábel
    • Manuál

  • Súvisiace produkty (1)


    Buď ako prvý informovaný
    o našich novinkách