Action Figure Ultimate Boar Predator (Predator 2)

59,99 €
50,99 €
Cena bez DPH: 42,49 €
 
dlhodobo nedostupné
Kód produktu: 446092
NECA

Action Figure Ultimate Boar Predator (Predator 2) [NECA51427]

Akčná figúrka Boar z druhého pokračovania legendárneho akčného sci-fi filmu Predator s bohatými detailami, zaručene nesmie chýbať vo Vašej zbierke!
boar

  • Mesto plné strachu
    Predátor 2, akčné pokračovanie pôvodného filmu, presunul lov do Los Angeles a odhalil stratený kmeň mimozemských lovcov! Film, ktorý sa odohráva desať rokov po udalostiach prvého filmu v Los Angeles, sa zameriava na Predátora, technologicky vyspelého lovca, a snahu nespokojného policajta a jeho spojencov poraziť zlomyseľné stvorenie. Prichádza zo vzdialeného sveta, aby lovil ľudi pre zábavu. Neviditeľný a ozbrojený špeciálnymi, neznámymi smrtiacimi zbraňami nemilosrdne stopuje svoju ľudskú korisť zanechávajúc za sebou zmrzačené mŕtvoly. Teraz si vybral Los Angeles. Los Angeles, kde práve prebieha vojna drogových gangov, je perfektnou pôdou pre predátorove smrteľné hry.

  • Boar
    Boar je vzácny poddruh Yautja, s ktorým sa Mike Harrigan stretol na palube materskej lode Yautja ukrytej pod mestom Los Angeles v roku 1997. Kým bol ešte mladý, celý jeho klad vyhladili rivali. Utiekol len on a jeho brat, ktorí museli kradnúť, a spoliehať sa jeden na druhého, aby prežili. Jeden z Yautjov, ktorého sa pokúšajú o krádež, je Greyback, starší Yautja. Starší lovec ich však namiesto potrestania prijme do svojho klanu ako členov.

  • Ultimátna figúrka
    Nový Boar, ktorý získal meno podľa masky, ktorý nosí, má nové telo s viac, ako 30 kĺbovými bodmi. Dodáva sa s doplnkami vrátane maskovaných a nemaskovaných hláv, inteligentných diskov, predĺžených a zlomených oštepov, zbraní, trofejného náhrdelníka, brnenia a s ďalšími zaujímavými prvkami. Figúrka je zabalená Ultimate zberateľskej krabičke s 5 panelmi v štýe okna.
boar-2

Vlastnosti sošky

  • Oficiálne licencovaný produkt
  • Výška cca 20 cm
  • Materiál: Vinyl
  • Balené v Ultimate krabici

Produktové video


Buď ako prvý informovaný
o našich novinkách