Agatha Christie: Murder on the Orient Express CZ (Deluxe Edition) Typ konzoly:

DOSTUPNÉ TIEŽ NA Agatha Christie: Murder on the Orient Express CZ (Deluxe Edition) - PS5Agatha Christie: Murder on the Orient Express CZ (Deluxe Edition) - Xbox Series X|SAgatha Christie: Murder on the Orient Express CZ (Deluxe Edition) - NSW
49,99 €
40,99 €
Cena bez DPH: 34,16 €
 
Nákupom získaš 10 bodov.
Doplnkové služby k produktu:
Ochrana proti poškriabaniu diskov na 3 roky - Antiscratch Care
3 €
Kód produktu: 463860
MicroidsCZ titulkyJe možné spraviť upgrade hry na PlayStation 5
 
Chceš ušetriť 8 € ? Tento produkt predávame aj ako bazár za 32,99 €

Agatha Christie: Murder on the Orient Express CZ (Deluxe Edition) [PS4]

O hre

Dobrodružná hra Murder on the Orient Express, zasadená do roku 2023, oživuje klasický detektívny román Agathy Christie spôsobom, ktorý prekvapí aj jej najvernejších fanúšikov. Vďaka úplne novým prvkom pridaným k pôvodnému príbehu tak budete môcť prežiť túto slávnu detektívnu záhadu a jej napínavé vyšetrovanie ako nikdy predtým.

Počas cesty legendárnym vlakom sa známy súkromný detektív Hercule Poirot snaží vyriešiť vraždu, ku ktorej vo vlaku došlo, obklopený jedinečnými postavami, z ktorých každá skrýva vlastné tajomstvo, ktoré by mohlo objasniť jej motív ku spáchaniu takéhoto činu. Vyriešiť túto záhadu preto nebude pre Poirota jednoduché. S nečekanými zvratmi na každom kroku bude nutné použiť každý svoj dôvtip i svoje nedostižné detektívne schopnosti, aby úspešne rozlúštil nájdené stopy a poskladal dohromady všetky udalosti.

Nech už ste fanúšikovia kultovnej klasiky Agathy Christie, milovníci záhadných vražd, alebo len hľadáte napínavé dobrodružstvá, tento nový príbeh vám dozajista učaruje. Nastúpte na palubu Orient expresu a vydejte sa na cestu!


Kľúčové vlastnosti

  • Verná a zároveň rozšírená adaptácia: Hra je vernou, ale zároveň rozšírenou adaptáciou pôvodného príbehu, do ktorého bola pridaná nová postava Joanny Locke. S ňou môžete počas hrateľných spomienkových pasáží pravidelne opúšťať prostredie vlaku.

  • Stelesnite slávneho detektíva Hercula Poirota: Nahliadnite do hlavy Hercula Poirota a vyvodzujte závery s využitím jeho myšlienkových máp, rozširujúcich hru o ďalší rozmer. Tešiť sa môžete aj na množstvo hádaniek súvisiacich s manipuláciou s objektmi, rozosiatych naprieč všetkými kapitolami.

  • Bohaté dobrodružstvo so silnými zvratmi: Pripravte sa na zásadné dejové zvraty, ktoré vás udržia v napätí až do samého konca. Román Vražda v Orient exprese je preslávený tým, že ponúka jeden z najlepších dejových zvratov v literárnej histórii, a táto hra nie je výnimkou. Tentokrát sa však príbeh odohráva v roku 2023 a vy tak povediete vyšetrovanie v úplne novom svetle.

  • Brilantná detektívna dobrodružná hra: Vžite sa do rolí Poirota a Joanny, riešte hádanky a vyvodzujte závery v snahe odhaliť neúprosnú pravdu o vražde. Z pohľadu tretej osoby prehľadávajte herné prostredie, konverzujte s postavami a pri tom pátrajte po stopách a konfrontujte podozrivých.

Deluxe Edition obsahuje:

  • Hra Agatha Christie: Murder on the Orient Express
  • 48-stranový artbook
  • Pôvodný digitálny soundtrack
  • Knižná záložka v podobe lístka na Orient expres

TITUL OBSAHUJE NASLEDOVNÉ JAZYKOVÉ LOKALIZÁCIE:
CZ titulkyEN dabing

Buď ako prvý informovaný
o našich novinkách