Age of Wonders: Planetfall - Invasions [Steam]

digitálna distribúcia
87,99 €
17,99 €
Cena bez DPH: 14,99 €
 
Nákupom získaš 10 bodov.
Kód produktu: 450684
ParadoxEN dabing
Hra vyžaduje pripojenie k sieti internet a aktiváciu v systéme Steam!

Age of Wonders: Planetfall - Invasions [Steam] [PC digital]

V hviezdnom prachu a nejednote zrútenej hviezdnej únie si na galaxiu prišla uplatniť nová zákerná rasa dobyvateľov. Rozmiestnite a zničte ako nemilosrdný Shakarn, zákernú rasu zákerných jašterov s holografickými prestrojeniami pripravenými oklamať, narušiť a rozložiť posledné pevnosti ľudskej moci. Využite svetelné a zvukové triky na sabotáž a rozptýlenie svojich nepriateľov zvnútra von, porazte ich brutálnou mimozemskou silou alebo vytvorte najnepravdepodobnejšie spojenectvo: voľba je na vás. Vyberajte si však rýchlo, pretože nové environmentálne katastrofy môžu zasiahnuť bez varovania a nepriatelia sa môžu objaviť z neočakávaných miest. Impérium Shakarn je pripravené poraziť vašich nepriateľov, ale nerobte tú chybu, že budete príliš sebavedomí. Nikdy nezabudnite, že najväčšie hrozby často prichádzajú zhora...

Kľúčové vlastnosti:

  • The Shakarn – najnovšia hrateľná frakcia Planetfall dáva chladnokrvným nový význam. Títo neľútostní jašteričí muži môžu nasadiť jednotky z kasty Zardas s holografickými prestrojeniami, aby napodobnili a zmiatli nepriateľov, alebo nasadiť brutálneho Domoka, aby ich úplne rozdrvili.
  • Therians – Táto NPC rasa sofistikovaných bojovníkov urýchlila evolúciu spojením ich DNA s DNA zvierat. Pod vládou tajomného Deera táto darebná milícia utiekla zo svojej domovskej planéty, aby kolonizovala nové svety, no nezastihnete ich vo svetle reflektorov! Sú impozantní ako priatelia alebo nepriatelia.
  • Voidbringer Invasions- Postavte sa ultimátnej výzve v neskorej hre, keď záhadní Voidbringeri používajú transdimenzionálny boj, aby zosypali légie uchvátených vojakov v celej vašej ríši. Zničte ich majáky a uhaste ich kolosálne armády alebo sa podrobte a uchvátite, aby ste dobyli svet v mene prázdnoty.
  • Svetové udalosti – Bitky môžu teraz spontánne otriasť viac ako 20 rôznymi environmentálnymi katastrofami pokrývajúcimi všetko od povstaní pirátov cez superbúrky až po slnečné erupcie. Každá z nich bude vyžadovať adaptívne herné štýly, aby skutočne otestovala hráčovo majstrovstvo v hre Planetfall.


  • Názov vydavateľa: Paradox Interactive
  • Názov vývojára Triumph Studios
  • Dátum vydania: 26.05.2020
  • Pegi: 16
  • Žáner: Strategická

    Minimálne požiadavky:
    Operačný systém: Windows / 7 / 8.1 / 10 (64-bitové verzie)
    Procesor: Procesor Intel Core i5 (3. generácia) alebo AMD FX Series
    Pamäť: 6 GB RAM
    Grafická karta: nVidia GTX 650Ti 1GB alebo AMD
    Pevný disk: 20 GB voľného miesta
    DirectX: Verzia 11




    Jedná sa o digitálnu verziu hry Age of Wonders: Planetfall - Invasions, kód vám bude zaslaný SMS správou alebo e-mailom.


    © 2018 Paradox Interactive AB, AGE OF WONDERS: PLANETFALL a PARADOX INTERACTIVE sú ochranné známky a/alebo registrované ochranné známky spoločnosti Paradox Interactive AB v Európe, USA a ďalších krajinách. Age of Wonders, logo Age of Wonders, Triumph Studios a logo Triumph Studios sú ochranné známky spoločnosti Triumph Studios BV. Copyright (c) 1999-2018 Triumph Studios. Všetky práva vyhradené. Vyvinutý spoločnosťou Triumph Studios. Všetky ostatné ochranné známky, logá a autorské práva sú vlastníctvom ich príslušných vlastníkov.

  • TITUL OBSAHUJE NASLEDOVNÉ JAZYKOVÉ LOKALIZÁCIE:
    EN dabingDE titulkyPL titulky

    Buď ako prvý informovaný
    o našich novinkách