Akai Katana Shin Typ konzoly:

DOSTUPNÉ TIEŽ NA Akai Katana Shin - NSW
39,99 €
29,99 €
Cena bez DPH: 24,99 €
 
Nákupom získaš 10 bodov.
Doplnkové služby k produktu:
Ochrana proti poškriabaniu diskov na 3 roky - Antiscratch Care
3 €
Kód produktu: 465483
ClearEN titulky

Akai Katana Shin [PS4]

O hre

Zažite zmyslové preťaženie s pridaním CAVE do arény shmup, Akai Katana. Vstúpte do epického príbehu odohrávajúceho sa v ére Taisho s tromi titulmi z Caveovej série Akai Katana, ktoré si získali srdcia vášnivých fanúšikov strieľačiek.

Ľudia objavili mocné Krvavé meče. Vyžaduje si to ľudské obete, aby sa uvoľnila ich nesmierna ničivá sila. Impérium použilo tieto meče na rozdrvenie susedných krajín. Katana je druhé vydanie CAVE, ktoré obsahuje horizontálny boj v prepychovom HD. Pripravte sa na novú definíciu „guľkového pekla“!

Akai Katana" je strieľačka s bočným rolovaním vydaná v roku 2010 v arkádach. Neskôr bol v Japonsku vyrobený port pre pokročilejší hardvér pod názvom Akai Katana Shin a vďaka pomeru obrazovky 16:9 sa hra stala ešte intuitívnejšia. Nakoniec Cave vytvoril tretie vydanie, „Zetsu Akai Katana“, v ktorom bola upravená kvalita života a vyváženosť hry. Každá hra bude vyžadovať inú taktiku, takže sa pripravte. Medzi nové funkcie patria nové hudobné aranžmány od Daisukeho Matsumoto, online rebríček a oveľa viac.


Kľúčové vlastnosti

  • Kvalitné herné režimy: Nabité funkciami nastavenia: Upravte možnosti, ako je hlasitosť zvuku a zobrazenie na obrazovke. Zapnite rám obrazovky, aby ste videli titulky pre hlasy postáv počas hry.

  • Tréning: Špecifikujte fázu a upravte stav svojej jednotky, aby ste mohli vykonávať individuálny tréning.

  • Score Attack: Pozrite sa, ako ďaleko môžete zájsť iba s jedným životom. Nie sú povolené žiadne nepretržité hry s reštartmi. Uložte si hodnotenie a hrajte oddelene od bežnej hry.

  • Online rebríček: Pozrite sa, ako sa vaše skóre porovnáva s ostatnými hráčmi online.

  • Replay: Zaznamenajte a uložte herné dáta od začiatku do konca relácie. Okrem hrania a pozastavenia prehrávania môžete tiež použiť funkciu Upraviť na skok priamo do hry z určitého bodu v čase.


Fyzická edícia obsahuje:

  • Akai Katana, prvá arkádová hra zo série vydaná v roku 2010. Kooperácia pre 2 hráčov.
  • Akai Katana Shin, verzia pre domácu konzolu s pomerom strán 16:9 a novými hernými funkciami ako Hagane a Katana.
  • Akai Katana Zetsu, založený na Akai Katana s pomerom strán 16:9 s upravenou hernou mechanikou

Trailer


Buď ako prvý informovaný
o našich novinkách