Ambulance Life: A Paramedic Simulator Typ konzoly:

DOSTUPNÉ TIEŽ NA Ambulance Life: A Paramedic Simulator - PS5
49,99 €
39,99 €
Cena bez DPH: 33,33 €
 
Nákupom získaš 10 vernostných bodov.
Kód produktu: 475754
NACONEN dabing
PREDOBJEDNÁVKA - plánovaný dátum uvedenia na trh 31. 12. 2024
predobjednajte si tento produkt ešte dnes, a získate
  • Garanciu poradia - predobjednávky sú vybavované v poradí, v akom sú vytvárané
  • Garanciu rýchleho doručenia - tovar Vám zašleme prioritne ihneď po naskladnení
  • Garanciu najnižšej ceny - pokiaľ dôjde k zníženiu ceny predobjednaného produktu
    medzi jeho objednaním a uvedením na trh, bude Vám cena automaticky znížená
Hra vyžaduje pripojenie k sieti internet a aktiváciu v systéme Steam!

Ambulance Life: A Paramedic Simulator [PC CIAB]

Sadnite si za volant sanitky v novej hre Ambulance Life: A Paramedic Simulator od tvorcov podareného diela Police Simulator: Patrol Officers a vyskúšajte si simuláciu práce paramedika.

Rýchlo šoférujte na miesto činu, zachráňte zranených a aplikujte prvú pomoc všetkým ľudom, ktorí ju potrebujú. Robte rýchle rozhodnutia, zachovajte pokoj a zachráňte všetkých, ktorí vás potrebujú.

O hre

  • Vitajte v San Pelícano
    Hra sa odohráva vo fiktívnom meste San Pelícano, ktoré sa nachádza na pobreží Spojených śtátov amerických a skladá sa z rôznych zón - historická štvrť, obchodná štvrť a aj priemyslová zóna. Vzhľadom na rozdielnosť týchto štvrtí sa stretnete s rôznymi nehodami a zranenými, pretože obyvatelia majú rôzne životné štýly a aktivity.

  • Šoféruje o život
    Práca pre vás začína, zazvonením sirény a vtedy musíte vstať a sadnúť do sanitky. Zapnite sirénu a kľučkujte upchatou premávkou a nájdite najrýchlejšiu cestu uličkami ku zraneným.

  • Zachraňujte zranených
    Na mieste nehody musíte nájsť správny postup práce. Zistite kto potrebuje pomoc prvý a odhaľte príčiny nehody. Použite rôzne nástroje ale ak nebudú stačiť, vytiahnite nosítka, naložte zraneného do sanitky, pokračujte v podávaní prvej pomoci priamo v sanitke a prevezte rýchlo zranenú osobu naspäť do nemocnice. Časom odomknete nové štvrte v meste a nové nástroje do vašej sanitky.

  • Katastrofické udalosti
    Ďalšou výzvou vo vašej práci budú katastrofické udalosti s desiatkami zranených. Zistite kto potrebuje pomoc prvý a zachráňte čo najviac ľudí. Nebude to však jednoduché lebo veľa krát budete postavený do ťažkých morálnych situácii, ktoré budú mať priamy dopad na prežitie pacientov.

  • Perfektný paramedický simulátor
    Preskúmajte rôzne štvrte mesta a zasahujte tam kde treba. Šoférujte rôzne sanitky s rôznymi vlastnosťami cez upchaté mesto. Stretnite sa s jemnými poraneniami až popáleninami 3. stupňa. Pre nových záchranarov je tu režim Tradičný, ktorý vás prevedie základmi hry a pre skúsených je tu režim Podmanivý, ktorí vás dostane do najťažších stuácii paramedika.

Trailer

Trailer

TITUL OBSAHUJE NASLEDOVNÉ JAZYKOVÉ LOKALIZÁCIE:
EN dabingDE titulkyPL titulky
Ambulance Life: A Paramedic Simulator - bude dostupný 31.12.2024.

Buď ako prvý informovaný
o našich novinkách