ARCTIC Alpine 23 CO - AM4, AM5 Chladič na procesor

Cena s DPH
9,99 €
Cena bez DPH: 8,33 €
 
Kód produktu: 468996

ARCTIC Alpine 23 CO - AM4, AM5 Chladič na procesor [ACALP00036A]

Budúca kompatibilita

Arctic Cooling patrí medzi popredné spoločnosti v oblasti chladenie počítačových komponentov a jej produkty sú veľmi obľúbené vďaka svojej kvalite výkonu. Spoločnosť AMD vydala socket AM5, nástupcu svojej populárnej platformy AM4. Pretože všetky mechanické rozmery zostávajú rovnaké, môžeme zaručiť kompatibilitu chladičov ARCTIC s novými procesormi AMD.

O produkte

  • Zlepšený výkon chladenia novým výrobným procesom
    Vysoká tepelná vodivosť hliníka je plne zachovaná novým typom extrúzie. Tento nový výrobný proces vytvára výkonný, ale veľmi kompaktný radiálny chladič. Obzvlášť tenké chladiace rebrá nového Alpine sú rozvetvené v tvare Y. Tým sa zväčšuje povrch chladiča a tým aj chladiaca kapacita.

  • Lepší výkon – maximálne FPS
    Žiadne tepelné škrtenie na vašom procesore – aj pri vysokých rýchlostiach turbo hodín a pretaktovaní sa Freezer 34 eSports DUO chladí potichu, takže môžete dosiahnuť maximálne FPS s minimálnymi hladinami hluku pre čo najplynulejší herný zážitok.

  • Široký rozsah otáčok
    Alpine 23 CO je vybavený novou technológiou motora s veľmi širokým rozsahom otáčok riadeným PWM. To udržuje hladinu hluku na minime a zároveň zaručuje maximálny chladiaci výkon v prípade potreby.

  • Nižšia spotreba energie a minimálne vibrácie
    Nový Alpine 23 CO je poháňaný aktualizovaným motorom a beží oveľa efektívnejšie ako jeho predchodcovia. Vďaka sínusovej magnetizácii vytvára nový motor len 5 % vibrácií z komutácie bežného jednosmerného motora. Tieto faktory prispievajú k úspore energie, zníženiu teploty cievky a zníženiu vibrácií na minimum bez zníženia výkonu.

  • Pre nepretržitú prevádzku
    Dvojité guľôčkové ložisko prémiovej kvality umožňuje nepretržitú prevádzku 24/7 bez najmenších kompromisov vo výkone. Prach a vysoká teplota ovplyvňujú toto ložisko oveľa menej ako bežné objímkové alebo jedno guľôčkové ložiská, a preto sú perfektnou voľbou, keď je spoľahlivosť nevyhnutná.

  • Jednoduchá a rýchla inštalácia
    Vďaka montážnym klipom je inštalácia naozaj jednoduchá. Alpine 23 CO sa jednoducho zasunie do existujúcich retenčných modulov AMD a pevne priskrutkuje.

Technická špecifikácia
Intel Socket nie
AMD Socket AM5, AM4
Heatpipe neuvedené
Materiál hliník
Počet lopatiek 50 v tvare Y
Veľkosť ventilátora 90 x 90 mm
Počet ventilátorov 1
Otáčky 200-2700 ot./min
Ložisko Dvojité guľôčkové ložisko
Hlučnosť neuvedené
Regulácia otáčok auto
Konektor 4 pin
Odporúčané TDP do 65 W
Výška chladiča 65 mm
Podsvietenie nie
Rozmery 98,6 x 121 x 65 mm
Hmotnosť 275,5 g

Obsah balenia:

  • Chladič
  • Dokumentácia


Buď ako prvý informovaný
o našich novinkách