ARCTIC P12 PWM PST Ventilátor, biela/priesvitná

Cena s DPH
9,99 €
Cena bez DPH: 8,33 €
 
Kód produktu: 467450

ARCTIC P12 PWM PST Ventilátor, biela/priesvitná [ACFAN00132A]

Chladenie počítača je založené na cirkulácii vzduchu a predovšetkým ventilácii toho teplejšieho von zo skrine počítača. Hoci ventilátory vo vnútri napájacích zdrojov do istej miery tento problém riešia, ich účinnosť je často nedostatočná, v horších prípadoch navyše produkujú príliš veľa hluku. Švajčiarska firma Arctic Cooling tieto problémy rieši predajom veľmi kvalitných ventilátorov, ktorých tretia generácia práve prichádza na náš trh.

O produkte

  • Optimalizované pre statický tlak
    Pri vývoji nového P12 PWM PST bol kladený mimoriadny dôraz na sústredený prúd vzduchu a tým aj vysoký statický tlak. Ventilátor zaručuje mimoriadne efektívne chladenie aj pri zvýšenom odpore vzduchu. Preto je P12 PWM PST obzvlášť vhodný na použitie na chladičoch a radiátoroch.

  • Nízka hlučnosť
    Otáčky ventilátora je možné znížiť až do zastavenia pomocou PWM. To umožňuje tichú prevádzku v IDLE a zároveň zaručuje maximálny výkon v prípade potreby.

  • Perfektné vlastnosti
    Početné vylepšenia, ako je aktualizovaná technológia motora a novo vyvinutý dizajn ventilátora, výrazne zvýšili výkon ventilátorov P. V interných výkonnostných testoch na úrovni 28 dB(A) nechali nové P-ventilátory za sebou veľa konkurentov.

  • Efektívnejšia technológia
    Motor je poháňaný PWM IC najnovšej generácie, čo umožňuje novému P12 PWM PST pracovať oveľa efektívnejšie ako jeho predchodcovia. To šetrí energiu bez zníženia výkonu.
Technická špecifikácia
Veľkosť ventilátora: 120 x 120
Počet ventilátorov: 1
Ložisko ventilátora: Fluidné dynamické ložisko
Výška chladiča: 25 mm
Konektor: 4-pinový konektor + 4-pinová zásuvka
Otáčky: 200 - 1 800 ot/min
Prietok vzduchu: 56,3 CFM
Úroveň hluku: 22,5 dB
Podsvietenie: nie
Materiál: plast
Rozmery: 120 x 120 x 25 mm
Hmotnosť: 145 g

Obsah predajného balenia:

  • Ventilátor
  • Dokumentácia


Buď ako prvý informovaný
o našich novinkách