ARCTIC P14 PWM PST A-RGB Ventilátor

predĺžená záruka na tento produkt je 5 mesiacov
5
Cena s DPH
17,99 €
Cena bez DPH: 14,99 €
 
dlhodobo nedostupné
Kód produktu: 467639

ARCTIC P14 PWM PST A-RGB Ventilátor [ACFAN00276A]

Chladenie počítača je založené na cirkulácii vzduchu a predovšetkým ventilácii toho teplejšieho von zo skrine počítača. Hoci ventilátory vo vnútri napájacích zdrojov do istej miery tento problém riešia, ich účinnosť je často nedostatočná, v horších prípadoch navyše produkujú príliš veľa hluku. Švajčiarska firma Arctic Cooling tieto problémy rieši predajom veľmi kvalitných ventilátorov, ktorých tretia generácia práve prichádza na náš trh.

O produkte

  • Arctic P14 PWM pst A-RGB
    Arctic P14 PWM pst A-RGB je tichý, 140 mm venitlátor s fluidnými ložiskami, podporou regulácie otáčok, polo-pasívnym režimom a ARGB osvetlením , ktorý ponúka vysoký prietok vzduchu, to všetko vďaka deviatim rotujúcim lopatkám, ktoré zlepšujú prúdenie okolitého vzduchu.

  • Nízka hlučnosť
    PWM funkcia umožňuje základnej doske, aby ovládala rýchlosť ventilátora podľa aktuálnej potreby . Je tak garantované požadované chladenie a znižuje sa tak úroveň hluku. P14 PWM PST A-RGB podporuje navyše 0 dB režim , pri ktorom sa ventilátor pri nízkej záťaži netočí vôbec.

  • ARGB osvetlenie
    Ventilátor je vybavený ARGB LED osvetlením , ktoré je možné ovládať softvérom tvorcov základných dosiek, ktoré sú vybavené 3-pin 5V konektorom : ASRock Polychrome Sync, ASUS Aura Sync, Gigabyte RGB Fusion 2.0 a MSI Mystic Light Sync.

  • Fluidné dynamické ložisko
    Fluidné dynamické ložiská sú vyrábané s olejovou kapsulou a systémom, ktorý zabraňuje úniku maziva. Otáčanie ventilátora je preto veľmi tiché a vďaka špecifickému spôsobu mazania sa darí výrazne predĺžiť jeho životnosť. Zariadenie je možné inštalovať dvojakým spôsobom - buď ako ventilátor, ktorý nasáva vzduch, alebo ho naopak zo skrine vyfukuje.
Technická špecifikácia
Veľkosť ventilátora: 140 x 140
Počet ventilátorov: 1
Ložisko ventilátora: Fluidné dynamické ložisko
Výška chladiča: 27 mm
Konektor: 4pin (PWM) + 4pin (PST) + 3pin (ARGB)
Otáčky: 1900 ot/min
Prietok vzduchu: 68,9 CFM
Úroveň hluku: 22,5 dB
Podsvietenie: áno (ARGB)
Materiál: plast
Rozmery: 140 x 140 x 27 mm
Hmotnosť: 225 g

Obsah predajného balenia:

  • Ventilátor
  • Dokumentácia

Produktové video


Buď ako prvý informovaný
o našich novinkách