ARCTIC F14 PWM PST CO Ventilátor , čierna

predĺžená záruka na tento produkt je 5 mesiacov
5
Cena s DPH
9,99 €
Cena bez DPH: 8,33 €
 
Kód produktu: 467638

ARCTIC F14 PWM PST CO Ventilátor , čierna [ACFAN00220A]

O produkte

  • Dokonalá regulácia
    Funkcia PWM umožňuje základnej doske spustiť ventilátor presne na potrebnú rýchlosť. To zaručuje požadované chladenie a minimalizuje hladinu hluku.

  • Nemecký ovládač
    Ventilátor ARCTIC F14 PWM PST CO je dobre známy pre vysoký prietok vzduchu pri príjemnej hladine hluku. Skutočným vylepšením je motor a ovládač. Naši nemeckí inžinieri zabezpečili, že tento ventilátor pracuje pri nižšej rýchlosti, keď nie je potrebný výkon. Základné dosky často neposkytujú signály PWM pod 40 %, a preto sú počítače zbytočne hlučné – nie je tomu tak pri F14 PWM PST CO.

  • Technológia zdieľania
    Ak chcete zlepšiť účinnosť chladenia vášho počítača, získate niekoľko krytov ventilátory pracujúce paralelne (pretože na zdvojnásobenie hladiny hluku je potrebných 10 ventilátorov). Čo však pomôže, ak nespolupracujú? PST zaisťuje, že všetky vaše ventilátory počúvajú jeden riadiaci signál. Napríklad zdieľate signál PWM chladiča CPU a zaistíte, aby sa ventilátory vašej skrine pri nízkej záťaži zastavili a roztočili, kedykoľvek je to potrebné.

  • Inovatívny dizajn
    Inovatívny dizajn lopatiek ventilátora zlepšuje prúdenie vzduchu a umožňuje vysoko účinné vetranie. Obežné koleso bolo skonštruované so zameraním na minimalizáciu hladiny hluku a zároveň poskytovanie požadovaného prietoku vzduchu a tlaku.

  • Predĺžená životnosť
    Japonské dvojité guľôčkové ložisko prémiovej kvality umožňuje nepretržitú prevádzku 24/7 bez najmenších kompromisov vo výkone. Prach a vysoká teplota ovplyvňujú toto ložisko oveľa menej ako bežné objímkové alebo jedno guľôčkové ložiská, a preto sú perfektnou voľbou, ak je spoľahlivosť kľúčová. Životnosť ventilátora CO krytu je až 5-krát dlhšia v porovnaní s modelmi používajúcimi generické ložisko.

Technická špecifikácia
Rýchlosť 200-1350 ot./min
Prúd vzduchu 74 cfm | 126 m3/h
Statický tlak 1,3 mm H20
Úroveň hluku 0,3 Sone
Rám ventilátora Štandardný
Typ ovládania PWM PST
Konektor 4-pinový konektor + 4-pinová zásuvka
Ložisko ventilátora Dvojité guľôčkové ložisko
Prevádzková teplota okolia 0-40 °C
Napätie typ. 12 V DC
Dĺžka kábla 400 mm
Rozmery 140 x 140 x 27 mm
Hmotnosť 183 g

Obsah balenia:

  • Chladič
  • Dokumentácia


Buď ako prvý informovaný
o našich novinkách