Ariete Multi Gril 3 v 1 1916

79,90 €
74,90 €
Cena bez DPH: 62,42 €
 
Nákupom získaš 10 bodov.
Možnosť poistenia:
Poistenie náhodného poškodenia a odcudzenia na 1 rok
9 €
Poistenie náhodného poškodenia a odcudzenia na 2 roky
15 €
Predĺžená záruka o 1 rok
11 €
Predĺžená záruka o 2 roky
24 €
Kód produktu: 456165
Ariete

Ariete Multi Gril 3 v 1 1916 [ART 1916]

Grilovanie nielen počas leta

Dávno neplatí, že by ste si lahodné grilované steaky, ryby, zeleninu a veľa ďalších pokrmov museli schovávať len na leto. Pripravte si ich kedykoľvek počas roka pomocou kompaktného elektrického stolného grilu od spoločnosti Ariete. Tento praktický prístroj s príkonom 2400 W vám počas chvíľky pripraví skvelý obed pre celú rodinu, po ktorom sa na stole doslova zapráši.

O produkte

  • Kombinovaná grilovacia plocha
    Kombinovaný nepriľnavý povrch je tvorený ako hladkou, tak aj rebrovitou časťou. Zatiaľ čo hladká je otvorená, rebrovitá je kontaktná, vhodná napr. na prípravu silnejších plátkov mäsa, ktoré takto budete opekať rovnomerne a súčasne z oboch strán.

  • Nastavte si teplotu podľa potreby
    Chceli by ste regulovať teplotu grilovania a na klasickom grile to nefunguje? S kontaktným grilom od Ariete sa podobných nepríjemností báť nemusíte! Nastavte si teplotu pomocou jednoduchého gombíkového ovládania a máte vystarané o komfortné grilovanie.

  • Grilovaný steak a zelenina
    S elektrickým grilom Multi Grill 3 v 1 môžete počas grilovania mäsa súčasne pripravovať aj grilovanú zeleninu , čím sa čas prípravy skráti na polovicu v porovnaní s tradičným grilom. Otestujte to aj so šťavnatými mixovanými špízmi z mäsa a zeleniny , úspech je zaručený!

  • Nízkokalorické jedlá z grilu? Žiaden problém!
    Všetky nízkokalorické diéty odporúčajú grilovanie , pretože vám umožňuje variť veľa jedál bez použitia tuku a oleja. S elektrickým stolným grilom Ariete Multi Grill 3 v 1 môžete variť mäso, zeleninu alebo ryby zdravým a ľahkým spôsobom, na ľahké obedy a večere , no plné chuti!

  • Grilované hamburgery
    S elektrickým stolným grilom Ariete Multi Grill 3 v 1 si môžete vybrať prípravu hamburgerov rôznymi spôsobmi, a to vďaka rôznym technikám varenia . Využite 180° výsuvné platne na grilovanie mäsa a sendvičov súčasne a zostavte ich podľa ľubovôle priamo na grile alebo opečte hotový hamburger pomocou kontaktnej platne .

  • Intuitívny, funkčný a skladný!
    Ovládanie výrobníka syra B-cheese je navrhnuté tak, aby poskytovalo maximálne pohodlie a efektivitu pri práci s prístrojom. Dotykový panel so 6 svetelnými indikátormi a zrozumiteľnými piktogramami vás krok po kroku prevedie celým procesom výroby syra od pridania prvých ingrediencií až po výsledný produkt. Od vášho obľúbeného syra vás teraz delí doslova pár klikov. Okrem toho výrobník syra B-cheese nebude nikdy iba ďalším spotrebičom zaberajúcim miesto vo vašej kuchyni. Jeho dizajnový tvar rýchlo zapadne do vašej kuchyne a vďaka stohovateľným košom sa zmestí aj do menších úložných priestorov.

  • Jednoduchá starostlivosť o gril
    Prebytočný tuk a šťava vytekajú do samostatnej nádoby, ktorú po dokončení grilovania jednoducho odstránite a vyčistíte pod tečúcou vodou. Avšak tuk ani nemusíte pridávať extra, pretože suroviny sa na kvalitných nepriľnavých platniach nebudú prichytávať, ľahko ich obrátite a po dokončení grilovania aj preložíte na tanier.


Kľúčové vlastnosti

  • Ideálne na prípravu mäsa, rýb, zeleniny, vajec v priebehu niekoľkých minút
  • Nastaviteľný termostat
  • Kontrolka pripravenosti teploty
  • Odnímateľná nádoba na tuk
  • Rozšíriteľná varná doska: možné otvoriť na 180°
  • Nepriľnavé dosky pre jednoduché čistenie

Technická špecifikácia
Výkon 2400 W
Varné plochy grilu Barbecue gril s hladkou/rebrovanou doskou
Kontaktný gril
Rozšíriteľná barbecue gril hladká/rebrovaná doska
Rozšíriteľná varná doska Možné otvoriť na 180°
Funkcie Nastaviteľný termostat
Kontrolka pripravenosti na teplotu
Odnímateľný zásobník na mastnotu
Ľahko umývateľné nepriľnavé pevné dosky
Hmotnosť 3,30 kg
Rozmer dosky 60 x 25 cm

Obsah balenia:

  • Gril Ariete
  • Dokumentácia


Buď ako prvý informovaný
o našich novinkách