Asterigos: Curse of the Stars (Deluxe Edition) Typ konzoly:

DOSTUPNÉ TIEŽ NA Asterigos: Curse of the Stars (Deluxe Edition) - PS5
44,99 €
37,99 €
Cena bez DPH: 31,66 €
 
Nákupom získaš 10 bodov.
Doplnkové služby k produktu:
Ochrana proti poškriabaniu diskov na 3 roky - Antiscratch Care
3 €
Kód produktu: 463857
GearboxEN dabing

Asterigos: Curse of the Stars (Deluxe Edition) [Xbox Series X|S]

O hre

Vitajte v Aphes – mestskom štáte plnom mágie a zázrakov inšpirovaných starovekým Rímom a klasickými gréckymi vzormi. Od hmlou pokrytých bazárových ulíc po pochmúrne stoky, tajomné lesy na okraji mesta až po hlboké priepasti plné trblietavých kryštálov, krajiny Aphes sú plné krásy a nebezpečenstiev.

Vyberte si na cestách z rôznych zbraní na diaľku a na blízko a kombinujte ich, ako chcete! Talentový systém vám umožňuje vybrať si a rozšíriť svoj bojový štýl výberom dvoch zo šiestich úplne odlišných zbraní: meč a štít, dvojitá čepeľ, kopija, kladivo, palica alebo dokonca magické náramky. Vybavte magickú palicu, ktorá zničí vašich nepriateľov na diaľku, alebo prepnite na gigantické bojové kladivo, aby ste ich rozbili v boji zblízka.

Aj keď vás Aphes môže rozptýliť svojimi úchvatnými výhľadmi, toto mesto nie je pre slabé povahy. Prebojujte sa cez 60 rôznych príšer a stretnite sa s 22 jedinečnými bossmi – každý s vlastnou jedinečnou bojovou mechanikou.

Každá voľba a každé rozhodnutie, ktoré urobíte, sú dôležité. Vaša cesta v Aphes vás povedie k odhaleniu pravdy za kliatbou mesta, umožní vám poskladať si jeho históriu prostredníctvom rozhovorov, objavených dokumentov a filmov, ako aj Hildinho vlastného denníka, ktorý bude dopĺňať náčrtmi a postrehmi.

Svet Asterigos je plný tajomstiev a nevypovedaných príbehov. Nájdite viac ako 100 zberateľských predmetov, dokončite množstvo vedľajších úloh a stavajte na svojom dedičstve v režime Nová hra+!


Kľúčové vlastnosti

  • Preskúmajte nádherné mesto Aphes inšpirované klasickými gréckymi vzormi a odhaľte pravdu o prekliatí mesta.

  • Bojujte s viac ako 60 rôznymi nepriateľmi a stretnite sa s 22 bossmi v hlavnom príbehu a vedľajších úlohách.

  • Kombinujte a vymieňajte svoje zbrane na cestách. Vybavte dva rôzne typy zbraní naraz a staňte sa v boji nepredvídateľnými.

  • Rozhodnite o osude Aphes. Každé rozhodnutie, ktoré v Asterigose urobíte, je dôležité a ovplyvní príbeh.

  • Nájdite viac ako 100 zberateľských predmetov, dokončite množstvo vedľajších úloh a vytvorte si svoj osud v režime Nová hra+.

Deluxe Edition obsahuje:

  • Hra Asterigos: Curse of the Stars
  • Call of the Paragons DLC: Keď sa blíži udalosť Trinity, nepokojní duchovia Aphes Paragons sa vyrušia a trhliny vo Phantasme sa otvoria po celom meste. Hilda sa musí postaviť tejto výzve a dokázať, že je hrdinkou, ktorá určuje osud Aphes. Ponorte sa hlbšie do mýtu o Aphes.
  • Nová oblasť na preskúmanie: Phantasma
  • 7 stretnutí s novými bossmi
  • Nový systém úpravy zbraní
  • Nový outfit: Paragon Armor

Trailer


Buď ako prvý informovaný
o našich novinkách