Asterix & Obelix: Heroes [PS4] - BAZÁR (použitý tovar)

Cena s DPH
22,99 €
Osobitný režim 0% DPH
Nákupom získaš 10 bodov.
Doplnkové služby k produktu:
Ochrana proti poškriabaniu diskov na 3 roky - Antiscratch Care
3 €
Kód produktu: 471531
NACON

Asterix & Obelix: Heroes [PS4] - BAZÁR (použitý tovar)

  • hra je z výkupu a je 100% funkčná a odskúšaná
  • obal bez poškodenia, médium bez škrabancov
  • zmluvná záruka 12 mesiacov

Popis nového produktu:

O hre

Asterix & Obelix: Heroes je strhujúca kartová hra s mechanizmami RPG, ktorá hráčom umožňuje zbierať svojich obľúbených galských hrdinov a pripraviť sa na epické bitky proti Rimanom. Píše sa rok 50 pred nl. a Galiu úplne okupujú Rimania. No, nie celkom... Jedna malá dedina nezdolných Galov útočníkom stále odoláva. Originálna hrateľnosť kombinuje zostavovanie balíčka kariet a ťahové súboje. V tomto originálnom dobrodružstve máte k dispozícii 24 hrdinov z komiksovej série. Vylepšujte si balíček, robte správne taktické rozhodnutia a prekazte Caesarove plány!

Kľúčové vlastnosti

  • MIESTO PÄSTÍ POUŽÍVAJTE KARTY
    V tejto hre, ktorá má potešiť fanúšikov zostavovania balíčkov aj série o Asterixovi, si môžete zložiť balíček 30 zo 150 kariet dostupných v hre. Každú kartu vo svojom balíčku môžete použiť v rámci svojej stratégie od spôsobenia vysokého poškodenia menhirom až po vyliečenie hrdinu jedným z Getafixových elixírov! Je na vás, aby ste sa prispôsobili každému kolesu, robili správne rozhodnutia a vytvárali kombá, ktoré sú rovnako nečakané ako ničivé – napríklad skombinujte slávnych (ne)priateľov Unhygienixa a Fulliautomatixa.

  • ASTERIX, OBELIX… A CEZ 20 IKONICKÝCH POSTÁV Z KOMIKSU
    Asterix a Obelix sú samozrejme tu a s nimi prichádza celá dedina a ich priatelia, ktorí sa už tešia, až vyrazia na dobrodružstvo. Bard Cacofonix, verný Dogmatix, predavač rýb Unhygienix a dokonca aj kráľovná Kleopatra – tí všetci sú pripravení bojovať! Vydajte sa do rôznych regiónov a odomknite si až 24 hrdinov. Každá postava má jedinečné vlastnosti a ultimátne schopnosti. Napríklad Asterixova schopnosť „Born Rebel“ funguje najlepšie proti Rimanom, pretože im znižuje presnosť útokov, zatiaľ čo Dogmatix používa „Mark Territory“, čo nepriateľov vydesí a zvieratá úplne ochromia! Nezabudnite si vždy vybrať správneho hrdinu proti správnemu nepriateľovi.

  • TUTATISOV POKLAD
    Dedina je opäť v ohrození... Caesar hľadá poklad, ktorý mu umožní dobyť CELÚ Gáliu. Asterix, Obelix a ich priatelia ho musia nájsť skôr ako on, aby mu tento plán zhatili. Ale buďte opatrní, cesta je dláždená nebezpečenstvom: v každej kapitole si budete vyberať cestu a súboje, hľadať poklady a vyhýbať sa množstvu prekážok. Svoje karty používajte múdro a vyhnite sa pasciam, ktoré nastražili Rimania. Vydáte sa do 6 regiónov, ktoré budú fanúšikom série dobre známe, zatiaľ čo budete bojovať proti rímskym légiám i proti pirátom, Egypťanom, vikingom a dokonca aj divokým zvieratám.

Trailer


Buď ako prvý informovaný
o našich novinkách