Asterix & Obelix XXL 2 Typ konzoly:

DOSTUPNÉ TIEŽ NA Asterix & Obelix XXL 2 - PC DVDAsterix & Obelix XXL 2 - PS4Asterix & Obelix XXL 2 - XBOX ONE
19,99 €
18,99 €
Cena bez DPH: 15,83 €
 
Nákupom získaš 10 bodov.
Doplnkové služby k produktu:
Ochrana proti poškriabaniu diskov na 3 roky - Antiscratch Care
3 €
Kód produktu: 459222
MicroidsEN dabing

Asterix & Obelix XXL 2 [PS5]

O hre

Pri Tutatisovi! Nezdolní Galovia sa vracajú v novej videohre a sú v lepšej forme ako kedykoľvek predtým!

Asterix & Obelix XXL 2 je znamenitá zmes akcie a dobrodružstva, ktorá úspešne kombinuje komédiu s arkádovou hrateľnosťou a dokáže osloviť hráčov všetkých vekových kategórií.

Kam sa ale podel Panoramix? Zdá sa, že fúzatý druid sa spriahol s Juliom Caesarom a zmizol nevedno kam! V galskej dedine to teraz kvôli tomu poriadne vrie. Jej obyvatelia musia prísť tejto záhade na kĺb! Náčelník Majestatix preto posiela Asterixa s Obelixom, ktorí dobrou bitkou nikdy nepohrdnú, do Ríma na misiu zvláštnej dôležitosti. Tu naši hrdinovia nachádzajú nový zábavný park, Las Vegum, postavený slovutným rímskym cisárom. Prečo ale? A čo vlastne Panoramix skrýva?


Kľúčové vlastnosti

  • Hrajte za Asterixa s Obelixom
    Skúmajte Las Vegum s obľúbenou dvojicou nerozlučných Galov, ako inak než sprevádzanú ich verným psím spoločníkom Idefixom, ktorý v šarvátkach s rímskymi legionármi dozaista rád priloží packu k dielu. A pomôže vám nielen on - vašou zbraňou číslo jedna proti Rimanom pochopiteľne zostáva jedinečný kúzelný lektvar! Prepínajte medzi mazaným Asterixom a nadľudsky silným Obelixom, aby ste sa vysporiadali s hordami Rimanov, vyriešili hádanky a prekonali množstvo výziev, ktoré na vás čakajú!

  • Unikátne a pútavé dobrodružstvo
    Objavte doposiaľ nevidený obrí zábavný park Las Vegum! Naši dvaja bezstarostní dobrodruhovia si kliesnia cestu týmto do detailu prepracovaným pestrofarebným svetom, ktorý zostáva verný slávnej komiksovej sérii Reného Goscinnyho a Alberta Uderza. Hranie za Asterixa s Obelixom predstavuje zážitok, ktorý naozaj stojí za výlet späť časom až do roku 50 pred Kristom!

  • Zábava pre hráčov každého veku
    Či už patríte k skalným fanúšikom nezdolného galského kmeňa, alebo ste ich dobrodružstvo práve objavili, Asterix & Obelix XXL 2 je atraktívnou hrou pre každého, pri ktorej sa budete kráľovsky baviť. Pri tom si môžete vychutnať množstvo poschovávaných odkazov a navyše aj pátrať po špeciálnych bonusoch. Zamilovať si roztomilé herné postavy aj kúzelné prostredie je v tejto hre naozaj jednoduché.

  • Moderná verzia legendárnej hry
    Asterix & Obelix XXL 2 posúva pôvodný herný zážitok z roku 2006 na úplne novú úroveň. Vylepšená grafika vzdáva hold komiksovému spracovaniu a hrateľnosť bola kompletne prepracovaná tak, aby mlátenie Rimanov bolo ešte zábavnejšie! Hra obsahuje aj nový systém na vylepšovanie vašich schopností a možnosť plniť špeciálne výzvy! Na skúsenejších hráčov potom čaká aj nový režim obtiažnosti.

Trailer


Buď ako prvý informovaný
o našich novinkách